×
Novosti
PRESTANI SA ODGAĐANJEM, 7 SAVJETA + POKLON

Odugovlačenje je ljudski, svi smo skloni odlagati “nove” stvari koje nas izvlače iz naše zone udobnosti.


Ali znajući to, možeš se boriti, evo 7 načina.


1. Prestani razmišljati. Počni djelovati. 

Planiranje tvojih aktivnosti može biti izvrsna ideja, ali ako nastaviš planirati svoje aktivnosti, a da uopće nisi započela, samo se zavaravaš. Jednostavno počni.


2. Ne pravi planinu od kamenčića. 

Razmišljanje o obavezi umjesto da se suočavaš s njom može je povećavati i tek onda nećeš je moći više uraditi.


3. Usredotoči se na prvi korak. 

Kada definiraš cilj, razmišljanje o količini posla koja se treba obaviti bacati će te u očaj. 

Previše sati za provesti, previše stvari da se slažu, previše... Moraš se usredotočiti na sadašnjost, na prvi korak koji moraš napraviti: kad jednom počneš, kada si uspjela pobijediti početnu inerciju, sveće teći lakše. U ovom trenutku jednostavno moraš prijeći na sljedeći korak i opet sljedeći. 

Korak po korak, do cilja.


4. Najprije teške stvari. 

Počni s najtežim aktivnostima nije samo izvrsna tehnika upravljanja vremenom, već je i izniman alat za borbu protiv odgađanja. Ako se prvo suočiš s teškim aktivnostima i savladaš ih, osjećat ćeš se dobro i ostatak dana učiniti trijumfalnom.


5. Donesi odluku. 

Odugovlačenje proizlazi iz sukoba, sukoba između onoga što misliš i onoga što (ne) činiš. Pozitivno razmišljanje može ti pomoći, ali samo praktične radnje mogu stvarno povećati tvoje samopoštovanje.


6. Suočite se sa svojim strahovima. 

Vrlo je jednostavno živjeti u imaginarnom svijetu u kojem se tvoje želje ostvaruju bez truda; mnogo je složenije preuzeti inicijativu i ostvariti te snove. U stvarnosti, zapravo, postoji rizik da od sebe napraviš budalu, da pogriješiš, da budeš poražena, da patiš. 

Međutim, osjećaj sigurnosti koji dobiješ kada se uhvatiš i odradiš neku obvezu (bez obzira na izvod) nikada ne može se porediti sa žaljenjem koje osjećaš zbog voza koji je prošao.


7. Ne uzimaj zarobljenike. 

Velik dio stresa u našim životima povezan je s "otvorenim pitanjima" "nedovršene stvari". Čak i ako toga nisi svjesna, neki neriješeni problem još uvijek usisava tvoju mentalnu i fizičku energiju upravo sada. 

Ne uzimaj zarobljenike, ispuni svoje obveze isprovedite do kraja. 


Ako čitaš užasan članak, pređi dalje; ako je film koji si počela gledati užasno dosadan, promijeni kanal.


A ovdje je i POSEBAN DAR da prestaneš odlagatii konačno započeti aktivan život da postaneš žena kakva želiš i dobiješ rezultate koje zaslužuješ.


Ako želiš da pokušaš, ali prije svega da uspiješ u tome, mi smo tu za tebe, piši mi i učinit ćemo to zajedno uz BESPLATNU KONSULTACIJU na kojoj ćemo pričati o tebi i koja je najbolja strategija da kreneš ponovo da se voliš i da odvajaš vrijeme za sebe.


To je naš  način da ti pomognemo da prestaneš odugovlačiti i početi ispočetka s tobom.


Ako se odlučiš za male akcije i želiš savjete, strategije i prije svega da se ne osjećaš sama, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod iizaći ćemo zajedno iz ovog mračnog perioda, bolje!



Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost