×
Novosti
RAZMIŠLJAŠ VEĆ O KUPAĆIM KOSTIMIMA I PLAŽI

Vrijeme se promijenilo, dani su sve duži, sunce je izašlo (možda) i počinjemo razmišljati da ćemo se uskoro morati skidati, a nismo ni malo u formi.


Jesi li i ti dio ove grupe žena?


Započinješ nešto raditi u maju kako bi bila spremna za ljeto?


Kažemo ti, žao nam je, ali ne ide to tako, bilo bi lijepo da se svi nađemo s Amrom Silajdžić Džeko tjelesnom građom s par treninga sedmično od sada do jula, ali ako je juli ove godine i nisi Amra biti će ti teško.


Nemoj nas krivo shvatiti, ne mislimo da je beskorisno, mislimo da bi trebala iskoristiti zamah koji te sada pokreće, taj nagon da se ne voliš, da nisi zadovoljna time što se ne osjećaš dobro da nisi spremna za kretanje i da pustiš da uđe u tvoj život kao navika.


Jer ako ne, rizik je da ćeš se učlaniti u teretanu ili ćeš početi hodati ili vježbati kod kuće, super motivirana prvih nekoliko dana, sedmica, par mjeseci, ali onda kada ti prođe  početna motivacija (i vjeruj nam da prođe!), frustracija će doći, umjesto toga bilo bi potrebno manje motivacije i više organizacije, manje motivacije i više navika.


Ono što će se dogoditi ako ovaj golem početni napor uspiješ pretvoriti u naviku, biti će da u julu vjerojatno nećeš biti savršena, imati željenu tjelesnu figuru, ali ćeš se sigurno bolje osjećati i izgleda ti nego danas. 


Reći ćemo ti više od toga... ako nastaviš trenirati, bit ćeš bolja, sigurno ćeš biti zategnutija, jača, više energičnija, sretnija i vjerojatno iduće godine više se nećeš osjećati kao sada.


A ako si žena koja želi da prestane kukati i da poduzima prave odluke, još uvijek imaš vremena da ne odlažeš više i da odlučiš svjesno da se osjećaš dobro ne za more, plažu, bazen, partnera i slično nego za sebe a ne samo za ovo ljeto nego za cijeli život!


Mi ti možemo pomoći da učiniš prvi koraki da se reaktiviraš sada je do tebe.


Klikni na link ispod i zakaži svoj prvi razgovor kako bi pronašli najbolje rješenje za tebe.


Bit ćemo sretne izaći u susret s tobom, saslušati tvoje potrebe i pronaći najbolji put za tebe danas, zaboravljajući prošlost, ali s pogledom tamo na najbolju budućnost koju možeš stvoriti za sebe.


Posveti sebi vrijeme kojesi zaslužila i živi na najbolji mogući način.



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost