×
Novosti
PRATIŠ MODU ILI ZDRAVLJE

U maju smo prepuni plakata i fb/instagram objava iz najrazličitijih teretana koje prenose velike vijesti, najnovije lekcije, čudesan i nevjerojatan trening koji će te pretvoriti u manekenku, sa stražnjicom, stomak i rukama nevjerovatnim za pokazati.


Želimo se distancirati od ove vrste oglašavanja, od ovog prokletog koncepta da je "teretana" SAMO potrebna za izradu tijela od čelika.


Jučer  nam je tokom treninga u klubu  Amina (koja pati od nesanice) rekla da od kad je počela vježbati, noću jako dobro spava.


To joj se nije dogodilo već jako dugo.


Fikretu nakon 20 dana što je počela dolaziti u teretanu, ujutro je više ne bole leđa.


Mirsadi se  holesterol normalizirao nakon nekoliko mjeseci fizičke aktivnosti.


Gđa Tenaida ima preko 60 godina, u teretani je 18 godina i vrijednosti krvi su joj usporedive s vrijednostima mladih od 40 godina.


Selma je imala problema s anksioznoću i napadima panike, i njoj jedino pomaže i osjeća se dobro kad se bavi sportom.


U ovom poslu smo preko 20 godina, benefitikretanja i tjelesne aktivnosti su BESKRAJNE, ponekad se čini da čak i mi usektoru zaboravljamo na njih.


Grarantujemo ti, počni vježbati, vidjet ćeš iosjetit ćeš benefite na svom tijelu za koje nisi ni mislila da bi ih moglaimati.


Tek onda, ali nemoj nikome reći, imat ćeš ičeličnu guzicu. ;)


Napravi prvi korak i živi najbolje što možeš!Probaj, učini prvi korak tako što ćeš se priključitiu grupu ŽENA U FORMI na link ispod, grupa napravljena od žene za ženu i gdjećeš moći naći korisne savjete, članke, pilule dobrobiti koji će ti pomoći daodvojiš svojih 5 min. Na kvalitetan i efikasan način.
Ili zakaži svoju besplatnu konsultaciju na linku ispod.


Mi ti možemo pomoći, ali trebaš ti biti prva koja želi da se promijeni i odvaja adekvatno vrijeme za to.

Aktivnosti
VITKA I ZATEGNUTA ONLINE
Ocjenite aktivnost
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM? VITKA I ZATEGNUTA
Ocjenite aktivnost