×
Novosti
OVA VRUĆINA TE BACA DOLJE? A MI SE DIŽEMO GORE!

Šta ima  bolje nego boriti se protiv vrućine uz malo kretanja u Fitnessu ili na otvorenom?


Znamo da te vrućina spušta dolje, ali na fizičkoj i mentalnoj razini puno je bolje posvetiti sebi malo vremena u teretani ili na otvorenom kako bi regenerirala tijelo i um, nego ostat na fotelji u "polunesvjesnom stanju", "ošamućeno" i bez trunke volje.


Ne moraš odustati od dobrog osjećaja sada, zapravo je ovo najbolje vrijeme.


Djeca su pri kraju škole te imaju manje zadaće, pri kraju su također njihove sportske obaveze, a onda su godišnji odmor još uvjek dovoljno daleko i nije uopšte kasno da razmišljaš o svojoj kondiciji, leđima i tonusu plus ćeš uživati ​​u taj prirodan i fantastićan osjećaj koje ti samo fizičku aktivnost može dati.


Naravno, možda ćeš morati reprogramirat svoj plan, učiniti nešto drugačije, također prikladnije za temperature, ali čak i samo 30 minuta može se odvojti, zar ne?!


Vrlo brzo započinjemo naše ljetno izdanje i već od ove sedmice grupni časovi će se skroz promjeniti sa vrlo posebnim i zabavnim izdanjem.


NOVA muzika, NOVI pokreti i NOVA energija koja će ti učiniti ovo ljeto nezaboravno, jesi li ti jedna od nas?


Koliko dugo ćeš biti na odmoru?


Tri mjeseca?!?... (ako jeste blago se tebi i uživaj!)


Jedna do dvije sedmice?


Dobro, možeš ostatak vremena koristiti da posvetiš sebi, učiniti nešto stvarno korisno i dobro za sebe ovo ljeto, i da se osjećaš napokon ekstra, zar ne?


Učini prvi korak i živi najbolje što možeš sada. Mi ti možemo pomoći. Klikni na link ispod i zakaži svoju besplatnu konsultaciju sa našom asistenticom koja će saslušati tvoje potrebe i naći najbolje rješenje za tebe!


Mi ti možemo pomoći, ali trebaš ti biti prva koja želi da se promijeni i odvaja adekvatno vrijeme za to.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost