×
Novosti
SOLD OUT - PROMOCIJA NOVO LJETNO IZDANJE "ZDRAVA LEĐA"

Da li se i tebi dešava?


Nastaje naglo, najčešće nakon što si uradila krivi pokret ili podizanje tereta, pri čemu si osjećala bol u donjem djelu leđa. 


Bol može biti tako jaka da ostaneš trenutno ukočena u određenom položaju bez daha. Ako je pritisnut živac koji na tom mjestu izlazi iz kičme, bol sijeva duž noge, nekada sve do stopala. 


Takvo stanje nazivamo lumboishijalgija ili išijas.  


Zar to čekaš da ti se desi?


Ili preferiraš da te svaki dan bolucka taman onoliko da te izbaci iz cipela, da budeš nervozna i neraspoložena i da te ograniči i psihički bilo šta da hoćeš uraditi (na primjer uzeti u naručje svoje dijete).


Zapamti da, bol je znak da nešto ne funkcioniše kako treba, ali uvijek je bolje ulagati u očuvanje zdravlja i ne čekati da se pojavi bol.


Čvrsti mišići = zdrava leđa.


Za zdravlje kičme izuzetno je važno da postigneš prirodnu i ujednačeno zatezanje svih mišića i redovno izvoditi vježbe za njihovo jačanje kao što će ti danas  trenerica Arna prilikom PROMOCIJE NOVO LJETNO IZDANJE "ZDRAVA LEĐA" pokazati. 


Kretanje je najbolja zaštita kičme!


ZDRAVA LEĐA je pravi trening za posturalne mišiće dok istražujemo neke veličanstvene ekstenzije kičme. 


Poza delfina se vraća kako bi ojačala i istegnula ramena, ruke, gornji dio leđa i noge. Ova poza pomaže u stvaranju fleksibilnosti kičmi, tetivama i listovima. Osim toga, pruža sve prednosti Down Doga, uključujući ublažavanje glavobolje, nesanice, umora i blage depresije.


U ovom izdanju možeš očekivati:


-pojačan fokus na mišiće abdomena i leđa

-rad na mobilnosti i otvaranju kukova

-rad na boljoj pokretljivosti kičme 

- detoksifikaciji tijela


Detoksifikacija zato što se u jogi smatra da duže držanje twistova odnosno rotacija utiče i na rješavanje unutrašnjih organa od toksina,


ZDRAVA LEĐA je jedan  pravi trening kroz koji ćeš proći sama sa svojim mislima, a u isto vrijeme stvara posebnu vezu kada si zajedno sa drugim ženama. 


Jer to je ono za čim svi trenutno tražimo, zar ne? 


Nešto za šta treba da se držimo, da nas prizemlji i podigne kada je previše teško nastaviti.


Jedva čekamo večeras.


A ti šta si odlučila?


Za večeras je SOLD OUT ali ako želiš da radiš na sebi i da poboljšavaš svoju trenutna situacija učini sada tvoj prvi korak i zakaži tvoj prvi STRATEŠKI SASTANAK na link ispod.


Pošalji nam poruk na Viber br.  060 355 6160 i dogovori termin za tvoju prvu stratešku konsultaciju.


Nećemo biti katastrofalni, ali ako ne kreneš sada...bit će sve gore i gore.


Probaj, učini prvi korak tako što ćeš se priključiti grupi ŽENA U FORMI na linku ispod, grupa napravljena od žene za ženu i gdje ćeš moći naći korisne savjete, članke, pilule dobrobiti koji će ti pomoći da odvojiš svojih 5 min. Na kvalitetan i efikasan način.


Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost