×
Novosti
DOSTA IZGOVORA: SADA IMA NOVA VITKA I ZATEGNUTA

Znaš li kako se rodila VITKA I ZATEGNUTA? Slušajući probleme žena poput tebe.


Pomislili smo: Moramo pomoći ženama koje još uvijek ne mogu razmišljati o sebi kroz zdrav i aktivan životni stil.


Reći ćeš nam:


✔Nemam vremena: znam, sve nam kažu da su vrlo zauzete žene, domaćice, majke i radne žene, zato smo stvorile program vježbanja koji možeš da treniraš u različito vrijeme tokom sedmice.


✔ NA SPRAVAMA DOSADNO MI JE:ustvari, VITKA i ZATEGNUTA odvija se u sali gdje su grupne vježbe sa instruktoricom koja će te uključiti i uputiti u izvođenje vježbi i prilagoditi  ponaosob intenzitet vježbanja sa malim spravama  rekvizitima koje će ti učiniti čas zabavnim i izazovnim.


✔NISAM KOORDINIRANA: s VITKA I ZATEGNUTA programom ne trebaš biti koordinirana, svaka ide svojim tempom i sve vrijeme možeš prilagoditi sebi intenzitet vježbanja.


✔ NE ŽELIM STAJATI ISPRED NITI POZADI: u VITKA I ZATEGNUTA nema to da je prvi reda nadgledan a one pozadi puštene same sebi. Vježba se odvija po princpu kružnog treninga pa su svi na istom nivou jer instruktorica prođe i ispravlja ili motiviše kome je potrebno! 


✔ NE ZNAM HOĆU LI MOĆI: VITKA IZATEGNUTA je prilagodljiv svim nivoima treninga ako duže nisi vježbala ovo je idealan kurs jer zahvaljući uputama koje sve vrijeme djeluje instruktorica možeš smanjiti ili povećati intezitet. 


Jesi li spremna za NOVO LJETNO IZDANJE "VITKA I ZATEGNUTA"?


Mi jedva čekamo da se prebacimo u ljetno ruho, a ti?


Kao naša članica zakaži svoje mjesto na Front desku za događaj koji preferiraš ili pošalji nam email na linku ispod ili na broj Viber 060 3556160:



Ukoliko si čekala ovu priliku da se reaktiviraš ili da kreneš naša preporuka je da prestaneš odgađati i čekati da se stvari dešavaju same od sebe. Učini prvi korak!


DANAS SU OTVORENE REZERVACIJE

Zakaži odmah svoje mjesto na događaju i poslat ćemo ti program i upute za učešće.

Mjesta su ograničena zato ne čekaj dalje i učini ovo ljeto savršeno uz LIFESTYLE CLUB.


NAPOMENA


Ovaj događaj je isključivo rezervisan za naše članice i njihove gošće. 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost