×
Novosti
IZAZOV PRIHVAĆEN I POBJEĐEN! BRAVO EMINA!

Jedan od najvećih problema kod žena je da većina nas je perfekcionista samo u određenim stvarima i u određenom momentu i da sve mora bit tip top da bi krenula u novu inicijativu, novi plan, putovanje itd. 


Pređeš iz totalnog hausa na cjepidlačnost u tren oka.


Ovo ponašanje je potencijalno opasno za tebe, za osobe oko tebe i generalno za tvoj život jer upravo ljuljanje između ove vrste ponašanja čini da zbunjuje tebe, sve osobe oko tebe i spriječi te da kreneš bilo šta koje te može dovesti na rezultat koji zaslužuješ.


Dopusti da se objasnimo bolje.


Savršenstvo ne postoji.


Kad razmišljaš da bi trebala nešto početi, kada osjećaš da je vrijeme da počneš nešto, nemoj čekati da bude sve savršeno, počni, dovoljno je da uradiš. 


Ako čekaš perfekciju nećeš nikada krenuti jer savršenstvo ne postoji.


Nemoj čekati da imaš idealno programiranu sedmicu da bi se pokrenula, nemoj čekati da nabaviš tene i sportski kompletić koji si žarko željela, nemoj čekati drugaricu ili savršenu temperaturu zraka i idealnu energiju, kreni, uradi prvi korak, obuci tene koje imaš i kreni!


Poslije malo po malo ćeš srediti šta trebaš srediti i pogotovo nemoj očekivati da budeš savršena kada počneš nešto novo da radiš, razmisli kako si se osjećala prvi put kad si naučila voziti i kako sad voziš ili prvi put kad si kuhala naspram sada, daj sebi vremena, učiniti nešto je uvijek bolje nego ne raditi ništa, da bi radila bolje uvijek imaš vremena.


Situacija u kojoj se nalaziš nije lahka, te zato prilagodi se što prije je moguće i uradi jedinu stvar koja ti stvarno može donijeti dobro za tebe i tvoje zdravlje kao što su mnoge članice uradile.

 

Emina naprimjer kad je krenula znala je šta joj je bio prioritet, krenula je prije nego što je počela vježbati kod nas ići pješke na posao i prilagoditi malo ishanu. Tada je njoj bilo bitno da vrati kondiciju, da smanji kilažu i da popravi zdravlje. 


Šta misliš da joj je bilo sve potaman?
 

Da li je njoj bila savršena situacija?

Da je imala vremena da doda još fizičku aktivnost na njen raspored?


Nakon 20 dana odmah je primjetila kako joj je stomak ispuhao, osjećala se lakše, primjetila je na odjeći da je malo smršala, da je manje pod stresom, spava bolje poslije treninga i lakše je promjenila način ishrane. 


"Smatram da je ulaganje u sebi i u teretanu, kvalitetno utrošen novac, nastavit ću vježbati." 


 S nama je od 2018 i ostat će sa nama do 2023...


Zašto?


Zato što danas  ima više benefita. 

Emina se osjeća puno bolje nego kad je tek došla trenirati, nije više tako umorna i bezvoljna, raduje je svaki ponovni dolazak na treninge, osjeća bolju fizičku aktivnost.


Nastavit će i dalje a sigurne smo da će rezultati biti još bolji.


Svaka čast Emina jer ti si za nas već pobijedila IZAZOV!

 

A ti, jesi li stvarno sigurna da ne možeš odvojti to vrijeme?

 

Pridruži se na našoj mini inicijativi "SAVRŠENO LJETO" gdje ćemo te pratiti sa savjetima, treninzima i člancima koji će ti pomoći da provedeš ljeto posvećeno svojoj dobrobiti.


A ne samo to nego učini prvi korak prema zdravom životu, i kada počneš želimo ti pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama, kako? 

 

Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisat na messangeru ili na viber br. 0603556160. 


I navesti svoje 

 

1. ime i prezime, 

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV

 

Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 30. juna. 

 

Čekamo te :)

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost