×
Novosti
DOBRODOŠAO AUGUST, NE ODBACUJ OVAJ MJESEC!

Danas 1 august plus ponedjeljak, idealan dan za tvoj novi početak!|


August je za većinu žena mjesec pauze,zaustavljanja, punjenja baterija, lijepih stvari, opuštenog sna, kupanja,izleta, kafa u ljetnim baštama, pizza vani, vrijeme sa djecom, vrijeme zaistraživanje i život s manje misli u glavi .


Svi se nalazimo u ovom momentu godine s potrebom da zastanemo kako bismo se "dekompresirale", zaustavile, udahnule, napunile baterije i zatim ponovno pokrenule se.


U ove dvije godine nakupilo se toliko tog stresa i napetosti da riskiramo eksploziju ako ne pronađemo način da malo isključimo mozak i napunimo baterije.


Vrlo dobro razumijemo ovaj osjećaj.


Umorne smo, nervozne, iscrpljene, recimo baš dno dna.


Ali možemo se oporaviti od svega toga, dužne smostati malo, razmisliti o nama, posvetiti se nama i planirati"restart" na najbolji način što možemo.


"Ali kako, kažete li mi da se isključim ionda pričamo o planiranju?".


Da, jer želimo da ti ovo period stvarno koristiškako treba u tvom interesu.


Samo prekid sa svim i svačim nije dovoljno, ako ponovno se pokreneš od septembra  na isti način kao prethodne godine, ako ne i gore nego prije, pa nakon malo odustaješ jer si prebukirana.


Ako stvarno želiš prestati biti u ovoj situaciji,ako se stvarno želiš promijeniti, poboljšati, iskoristi ovaj period pauze na pametan način jer ukoliko ugradiš u Augustu tvoju rutinu, tvoju dobru naviku,tvoj ritual... onda se smanjuju šanse da u septembar kreneš pa odustaneš ili da ne kreneš nikako.


Opusti se, pričamo da radiš nešto lijepo za sebe a ne neki mukotrpan posao a iznad svega nešto što će ti odmah dati super osjećaj,dobrobiti i sreće... ali pazi nije dovoljno samo željeti nešto raditi, već je potrebno ga graditi korak po korak.


Ako ovu operaciju odgodiš za septembar, već ti kažemo da nećeš uspjeti.


U septembru imaš previše stvari za napraviti,presložiti, posao, kuća, škola, djeca, aktivnosti, nećeš imati vremena misliti na sebe.


MORAŠ MISLITI SADA da si mirna i sigurna da krenešna pravilan način.


Počevši od hodanja ili neke vježbe kada drugi spavaju


Počni paziti na prehranu 


I iznad svega, planiraj svoj povratak, kako?


Pridruži se na našoj mini inicijativi "SAVRŠENO LJETO" gdje ćemo te pratiti sa savjetima, treninzima i člancima koji će ti pomoći da provedeš ljeto posvećeno svojoj dobrobiti. 


A ne samo to nego učini prvi korak prema zdravom životu, i kada počneš želimo ti pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama,kako? 


Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisat na messangeru ili na viber br. 0603556160. 

I navesti svoje:

1.ime i prezime, 

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV 


Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 15. augusta.  


Čekamo te :)


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost