×
Novosti
SADA ĆE GODINA DANA A TI JOŠ TAPKAŠ U MJESTU...

Pa jest! Sada će godinu dana, a za pojedine nešto više od godinu dana,od kad su rekle:


"od Septembra ću krenuti, poslije godišnjeg odmora"  


i onda nisu nikada...


U ovih 365 dana mnoge žene su imale priliku da posjete nove grupne časove, promjenile programe, dostigle rezultate, uklonile su te dosadne bolove koje nisu dozvoljavale da žive sretno i zadovoljno svoj život,ugradile zdravu naviku, unaprijedile se i u fizičkom kao i u mentalnom planu...uglavnom bogata godina PUNO KRETANJA!


Mnoge žene koje su se odlučile pokrenuti, a još više one koje su od pokreta odlučile napraviti pravi LIFESTYLE poput Amile nakon skoro godinu dana, vise neće odustati od sebe i od kretanja.


Amila već zna da će i narednu godinu nastaviti daposveti vrijeme sebi i da ulaže u svoje zdravlje i dobrobit. Čestitamo na pametnoj odluci! 


Amila je student i s nama je od oktobra 2021. ali prije toga nikad nije išla u gym. Zbog niza  okolnosti osjetila je potrebuda se pokrene da izbaci stres, da počne jesti zdravo i da izbaci svu negativnuenergiju. 


Uz to  voljela je naravno da se zategne, da popravlja kondicija jer je  smatrala daje slabija ali prvenstvo njeni razlozi su bili da se regenerira, detoksicira od negativne energije i da pune baterije.


Nakon vrlo malo vremena Amila nam je rekla:


"Osjećam se puno bolje nego na početku čak mije bolja kondicija. Trening mi je ispušni ventil. Osjećam se jače, sigurnije ine manta mi se više kao nekad. Stvarno puno mi je bolje i planiram nastaviti"


Danas Amila osjeća se još bolje,vidi napredak utreningu, ima više snage energije. Postalo joj je navika. 


Amila je pravi uzor za druge studentice jer znamo koliko god je lijepo biti student sa druge strane ima se niz odgovornost,strahove i obaveze koje loše utiču na kvalitet života.


Lijepo je biti student ako znaš izbalansirat vrijeme za učenje i vrijeme za opuštanje i da ne bi se pokajala sutra dan i zapamtiš ovo vrijeme ne kao period u kojem "nije mi bilo do života, glavu nisamdigla sa knjige" nego kao "jest bio naporan, jest sam učila puno ali u isto vrijeme je bilo najljepši momenat u mom životu!"


A ti šta si ti napravila u ovoj godini?


Sjećam se da si se žalila na višak kilograma,bolove, bolove u leđima koji ne popuštaju...


Sjećam se da si rekla da osjećaš potrebu pronaći vrijeme za sebe, da ti je ovaj "zatvor" koji je nametnuo Covid pretijesan, da život ne može biti samo dom i posao.


Jesi li uspjela nešto promijeniti u svom svakodnevnom životu?


Jesi li uspjela ubaciti ono nešto što ti omogućujeda poboljšaš svoje fizičko i psihičko stanje?


Možemo li te pitati šta te blokira?


Krenula si sa najboljim namjerama, pa ljeto,septembar, Božić, Nova godina, Bajram i u trenu je prošlo 365 dana, a ti jošnisi ni tene obukla.


Znamo da je tvoj život pun obaveza i da ti se čaki uključivanje dva sata sedmično treninga čini nemogućim.


Dobro te razumijemo jer poznajemo toliko žena koje su tako mislile i kojima je sada bolje...a znaš li zašto?


Zato što su pokušale!


Nisu uzele "ne mogu" zdravo za gotovo,testirale su se prije nego što su rekle


"Za mene je nemoguće"


I ti si možeš dati priliku da postaneš bolja ...barem onda možeš reći "Pokušala sam" i ne početi negativno od samog početka.


Piši nam direktno na viber br. br.0603556160. kako bi poslala poruka sa


1. ime i prezime, 

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV


i  zatražila PROPUSNICU BESPLATNI MJESEC DANA,  za testiranje jednostavnog i zabavnog formata koji ti omogućuje dase vratiš u formu i u samo 30 minuta dva puta sedmično i pokušajmo zajedno SADA.


Tako da možeš razumjeti, možeš li to stvarnoučiniti, možeš stvarno procijeniti nije li "teretana za tebe" umjestoda to ponavljaš zbog pristranosti!


Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imašmogućnost da aktiviraš do 15. augusta. 

Čekamo te :)


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost