×
Novosti
POSTOJE TERETANE I teretane
Lifestyle Club

Lahko ih je sve nazvati teretanama.

Ako pod teretanom misliš na mjesto gdje su nagomilani komadi željeza, strojevi i tepisi, onda je to teretana.

Ako misliš na mjesto gdje ima neko ko će te uputiti, ukazati, podržati, ali prije svega mjesto gdje možeš razgovarati o svojim potrebama i rješavati ih, onda je to TERETANA.

Ako želiš mjesto gdje odrađuješ utrku do najvećeg sniženja i popusta, gdje ćeš naći jednu cijenu u septembru, drugu u januaru, a nove članice su zaštićenije od starih, to je teretana.

Ako želiš mjesto gdje je cijena jasna, tačna tokom cijele godine, ne riskiraš platiti drugačije od prijateljica, a prije svega stare članice imaju popuste jer su nas već odabrale, a onda je ovoTERETANA.

Ako želiš mjesto gdje ti pare oči za restoranom, barom, frizerskim salonom, trgovinama, a onda ti ni ime ne znaju, to je teretana.

Ako želiš mjesto gdje možeš brinuti o sebi, svom zdravlju i kondiciji, gdje si fokusirana na to, gdje ti tačno znaju kako se zoveš, ali iznad svega tačno znaju koju vježbu uvijek pokušavaš izbjeći, e to je onda TERETANA.

Onda dodatno još ako organizuju za svoje članice edukativne događaje sa velikim stručnjacima i profesorima poput  "PSIHIČKA PRIPREMA, ISHRANA I KRETANJE POSLIJE GODIŠNJEG ODMORA" (na link ispod) kako bi lakše rješavale njihove nelagode i koje će im dozvoliti da žive na najbolji način onda to je to.

Sada, želimo prepustiti izbor tebi.

Želimo da pokušaš, da učestvuješ besplatno na događaju, kako bi shvatila razliku između TERETANE i teretane.

 

"PSIHIČKA PRIPREMA, ISHRANA I KRETANJE POSLIJE GODIŠNJEG ODMORA"

 


Događaj je BESPLATAN i EKSKLUZIVAN samo za članice Lifestyle Club-a, potrebna je rezervacija jer broj mjesta je ograničen.

REZERVACIJE su OTVORENE te se možeš prijaviti na recepciji.

PRVIH 10 ŽENA koje nisu naše članice, a koje bi voljele da učine prvi korak imat će PRILIKU da učestvuju na edukativnoj radionici uz rezevaciju putem poruke na messenger-u ili na viber br.060 3556160

 

Piši nam:

IME I PREZIME

#KRENEMODPONEDJELJKA

 

Ukoliko bi voljela da nam se pridružiš i učestvuješ na prvom od mnogobrojnih događaja koji Lifestyle Club ima u pripremi za naredni period, a još nisi članica, sad je pravi momenat da rezervišeš svoju prvu konsultaciju i da odlučiš šta želiš postati u budućnosti.

Piši nam direktno na messanger sa ovog posta da zakažeš tvoj prvi razgovor.

Ili nas nazovi na 033 873 257.

Ili…

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

 

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojitikvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.   

 


 

Za prošlost ne možeš više ništa učiniti, a budućnost ovisi od tebe. Čekamo te!




Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost