×
Novosti
NULA OSJEĆAJ KRIVICE I NULA IZGOVORA UZ LIFESTYLE CLUB!
Lifestyle Club

 Koliko majki svaki dan čujemo da nemaju vremena za sebe, da se osjećaju "krivo" što rade nešto za sebe 

- jer djeci oduzimaju vrijeme 

- jer ne stignu baš sve da urade kod kuće.

- jer ne kuhaju dovoljno zdravo

- rade

- da se osjećaju dobro kad nisu sa djecom

- derati se na dijete jer nemaju dovoljno strpljenja


A otkad sam mama, to dobro razumijem.

Ali isto tako znam da je važno misliti na sebe.

Da se osjećam dobro, da sam u formi, da se sviđam sama sebi, da se osjećam dobro, da izgledam lijepo, da budem spokojna i dobro raspoložena kad se vratim kući.


A to možeš imati samo ako posvetiš vrijeme sebi vidjet ćeš kako će jedostavno nestat većina ovog osjećaja krivice jer ćeš biti bolja mama za svoje dijete i bolja žena za svog partnera.

Ali gle, prekretnica u historiji tjelesne aktivnosti, JEDINSTVENA METODA Lifestyle Cluba.


Mogućnost programiranja vremena za svoje treninge, 30/60 minuta grupne aktivnosti ili fitness program krojen za tebe i za tvoje potrebe, lagani, brzi i zabavni protokol rada koje ti omogućuje da učiniš nešto za sebe, osjećaš se dobro bez osjećaja krivice.

Prije svega zato što svakih dana možeš iskoristiti prije početka posla, tokom pauze za ručak ili čim završiš svoje obaveza bez čekanja i gubljenja vremena odvajat tvoje vrijeme za fizičku akivnost.

I za sat vremena možeš doći, presvući se, obući se, na miru se istuširati, popričati i otići kući, za tebe u samo dva sata mjesečno.


Misliš li da ih zaslužuješ?

Nula osjećaj krivice u Lifestyle Clubu i iznad svega nula izgovora.

Zar ne vjeruješ?


Dođi i pokušaj, učini taj prvi korak, aktiviraj svoje tijelo, svoj um i metabolizam i prije svega otkrij da je naš ŽENSKI CLUB  ono što si čekala da ponovno zavoliš sebe i da živiš najbolje što možeš ti i tvoji najdraži.

Ako želiš započeti svoj put promjene piši nam da organizujemo tvoj PRVI STRATEŠKI SASTANAK sa nama na kojem ćemo rado pričati o tebi, o tvojoj situaciji, tvojim preprekama i o tvojim nelagodama i na koji način možemo riješiti.

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

dan:.......

Vrijeme:....

 

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.

Pridruži nam se i odvoji vrijeme da sebe voliš i učiniš dobro!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost