×
Novosti
JEL TEBI STALO DO SEBE?
Lifestyle Club

Lifestyle Club je blizu ženama, majkama, radnicama, super zaposlenim ženama koje se bore svaki dan da izgrade male prostore koje će posvetiti sebi.

Ali biti žena također znači osjećati se samopauzdana, u formi, gledati se u ogledalo i još uvijek biti privlačna.

Previše dodatnih obveza uzrokuje stres i to nas stanje predisponira za pad imunološkog sistem, nižu kvalitetu života i manje energije za suočavanje sa svim dnevnim obvezama.

Iz tog niza razloga rodila se ideja da se stvori Format treninga posvećen ženama i njihovim potrebama, kratkotrajne programe u pogodno vrijeme koje većini majki omogućuje da imaju vremena odvesti svoju djecu u školu i, nakon treninga, imati cijeli dan i unaprijed obaviti sve ostalo.

✅ jednostavno

✅ zabavno

✅ učinkovito

U Februaru smo organizovale Promociju Zimskih Koreografija "VOLI SEBE" inicijativa posvećena ženama i ako kontaktiraš tvoju prijateljicu koja je već naša članica, imati ćemo zadovoljstvo te ugostiti na 3 SEDMICE da isprobaš našu JEDINSTVENU metodu i tako shvatit može li donijeti dobrobiti u tvom životu.


Više info možeš pogledati na linku ispod:

Nemoj stajati mirno da čekaš da stvari se same mjenjaju. 

Prestani sa:

1. odgađanjem

2. izgovorima

3. samožaljenjem

Ako želiš započeti svoj put promjene piši nam da organizujemo tvoj PRVI STRATEŠKI SASTANAK sa nama na kojem ćemo rado pričati o tebi, o tvojoj situaciji, tvojim preprekama i o tvojim nelagodama i na koji način možemo riješiti.

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost