×
Novosti
VITKA I ZATEGNUTA LIJEK PROTIV LIJENOSTI
Lifestyle Club

Konačno, valjana pomoć u borbi protiv lijenosti je identificiranje prave vrste treninga. 

VITKA I ZATEGNUTA, na primjer, odličan je način da brzo i jednostavno treniraš cijelo tijelo i brzo pronađeš energiju i želju za bavljenjem fizičkom aktivnošću!


Koje su prednosti VITKA I ZATEGNUTA? 


Najljenije mogu imati koristi od ovog format treninga omišljen upravo da lahko se može prilagoditi tvojoj fizičkoj formi a ne obrnuto, što je kao što i sama riječ kaže, vrsta treninga koji ima jasne i izdefinisane ciljeve i uključuje cijelo tijelo, omogućujući te da stimuliraš i radiš sve mišiće u jednoj sesiji.

Zahvaljujući ovom raznolikom i cjelovitom treningu, moći ćeš brzo uživati u blagodatima tjelesne aktivnosti i potpuno se napuniti energijom, te pronaći izvrstan poticaj za nastavak treninga.

Nadalje, zahvaljujući jednostavnim vježbama za cijelo tijelo moći ćeš raditi odmah na pravilan način i to će uticati pozitivno na nekoliko fronti istovremeno, povećavajući snagu i tonus, poboljšavajući ravnotežu, jačajući dah i otpor te da gubiš na težini.


Bilo da se odlučiš za sat u teretani ili da treniraš uz VITKA I ZATEGNUTA, ne smiješ pretjerivat, upravo zato zahvaljujući laganoj tjelovježbi za cijelo tijelo moći ćeš se 

1. izboriti s lijenošću 

2. zaista se početi baviti tjelesnom aktivnošću bez problema, 

3. ostvarit mnoge dobrobiti kako fizički tako i mentalno.


A šta se zapravo radi?

Deset minuta zagrijavanja

Dakle, lagani krug za cijelo tijelo koji se lako može izvesti i zapamtit radeći na mišićima i zglobovima 

Za kraj vježbe istezanja i izduživanja. 


Zašto je pravi format za tebe?

Mi nismo za napadne, prezahtjevne i stroge metode kao "vojska" jer nismo "vojska" nego radimo sa normalnim ženama koje poslije treninga moraju se vratiti na posao, kući ili u školu na normalan način a ne da ne mogu "sjest na stolicu" ili "podići olovku"...

Mi smatramo da cijeli format treninga od zagrijavanja do kraja treba poštovat tvoje tijelo, tvoje fizičko stanje kako bi se izbjeglo istegnuća i kontrakture te kako bi trenirala na siguran način.

VITKA I ZATEGNUTA pruža mogućnost nakon što se upoznaš s krugom i postigneš prve ciljeve, da možeš povećati tempo, uključujući više ponavljanja i zahtjevnije vježbe na treningu. No, važno je uvijek raditi smireno i bez forsiranja, s polaganim i dobro odrađenim pokretima koje sve vrijeme monitorira trenerica koja ti priđe i uputi da smanjiš ili povećaš ili jednostavno da te motiviše bez vikanja i urlanja.

Ako želiš započeti svoj put promjene piši nam da organizujemo tvoj PRVI STRATEŠKI SASTANAK sa nama na kojem ćemo rado pričati o tebi, tvojoj situaciji, tvojim preprekama i o tvojim nelagodama i na koji način ih možemo riješiti.

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje izdrav stil života.Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBIT aIi za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.

Pridruži nam se i pobjedi ljenost za sva vremena!

Mi smo osposobile sve što je potrebno da se osjećaš ugodno i dobro, ali prvi korak moraš imati hrabrost da uradiš ti!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost