×
Novosti
NAŠA MANTRA: LAHKE I ZABAVNE AKTIVNOSTI
Lifestyle Club

Jesi li se ikada upisala u teretanu i završila na naprednom grupnom času gdje su svi išli desno, a ti lijevo?


Gdje je instruktor/ica, koja se nije ni predstavila, samo razgovarala sa ženama u prvom redu nerazumljivim jezikom, uglavnom gestama i ponekim zvukom?


Ili si se našla na grupnom času s pozicijama za koje  čak ni kontorcionist ne bi mogao uraditi i niko nikada nije ni pitao imaš li kakvih potreba, patologija ili važnih stvari koje trebaju znati.

Ili u napornim vježbama koje čak ni vojska nema???

Jesi li se ikada osjećala toliko loše da si htjela odmah izaći sa časa i više se nikada ne vratiti?

Ako si se barem jednom tako osjećala i zbog toga si dugo izbjegavala teretane ovaj post je za tebe..

Naš radni projekt je usmjeren na žene poput vas, koje se žele kretati da bi se osjećale dobro, bez želje za akrobatskim nastupima, već zbog užitka kretanja i bavljenja tjelesnom aktivnošću, sa željom da brinu o svom zdravlju i da izdvoje dva sata sedmično isključivo za sebe.

Zato nudimo jednostavne programe i formate treninga, s adaptivnim trenažnim metodama rada, bez prekomplikovanih i nesigurnih pokreta.

Ako želiš testirati našu jedinstvenu metodu, brzu, jednostavnu, zabavnu i efikasnu napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

 

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

dan:....... 

Vrijeme:....

 

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


Imat ćeš mogućnost da testiraš kako se možeš osjećati dobro zahvaljujući našim programima i namjenskim grupnim časovima dolazeći i dva puta sedmično.

Također, imat ćete tehničku konsultaciju s instruktoricom koja će prije početka s tobom odlučiti o "stazi" treninga koja najbolje odgovara tvojim potrebama i pratit će te tokom cijelog treninga, modificirajući, ako je potrebno, plan prema tvojim potrebama, tvojoj kondiciji, nelagodama, motivaciji, vremenu.

Ako, s druge strane, želis komplicirane, koreografirane, uvijek drugačije časove usmjerene na izvedbu, mi nismo prava teretana za tebe, ali sigurno postoje druge.

Postoji
DRUGAČIJA stvarnost od klasične koncepcije teretane.

Želiš probati?

Piši nam i dogovorit ćemo se za informativan i neobavezujući razgovor.

Pošalji nam poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

Rado ćemo te upoznati sa našom savršenom JEDINSTVENOM metodom koja će ti pomoći da prevladaš lijenost u samo 30/60 minuta dva puta sedmično zahvaljući pravim strategijama prilagođenim tebi i tvojoj situaciji.

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje. 

Mi smo tu da ti pomognemo i podržimo da kreiraš svoju najbolju budućnost!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost