×
Novosti
DODIRNI PRAVO DUGME !
Lifestyle Club

Jesi li ikada pokušala napraviti jednostavnu radnju na računalu, a da nisi tačno znala kako to učiniti...?


Često smo imale onaj osjećaj nelagode u kojem si svjesna da se radi o radnji koju je čak i jednostavno izvesti, ali da iz nekog razloga nisi u stanju.

Ovo stanje često uzrokuje napetost, ljutnju i tjeskobu.
 
Ali sada smo naučile... ako nismo u mogućnosti nešto poduzeti na PC-u, zovemo Farisa, našeg informatičara koji me u dvije nanosekunde vodi telefonom tjerajući me da DIRAM PRAVU DUGMAD, čime nam rješava problem.

U konačnici štedim vrijeme, stignem učiniti ono što smo namjeravale i dobijemo najbolji rezultat !

Tačno isti scenarij kada žena osjeća potrebu za mršanjem i poboljšanjem svog fizičkog i zdravstvenog stanja, ali ne zna kako i šta učiniti da postigne rezultat koji želi.

U ovim slučajevima postoje tri rješenja:

Prvi, ništa ne mijenjaš i stoga u najboljem slučaju ništa ne rješavaš. U najgorem slučaju umjesto toga situacija se pogoršava tako da postane zdravstveni problem.

Drugo, pokušaš sama i u većini slučajeva ne uspije kako treba.

Treći, nama draži (zapravo zovemo Farisa), obraćam se namijenjenom timu profesionalaca specijaliziranih za ženske potrebe od mršanja i remodeliranje tijela do uklanjanja problema sa leđima i stresom.

Članice Lifestyle Club-a zapravo su učinile isto kao mi s Farisom.

Došle su razgovarati s nama kako bismo razumjele "koje tipke dodirnuti" kako bi riješile njenu nelagodu, koje radnje učiniti, kako ih učiniti, kada ih učiniti i zašto ih učiniti!

Danas žene koji pohađaju klub žive sasvim drugačijim životom nego prije i riješile su ili rješavaju svoje neugodnosti na konkretan način.

Pozivamo te da razgovaraš s našim članicama i čuješ direktno od njih šta su radile i kako se osjećaju danas, u usporedbi sprije pokretanja svog programa u Lifestyle Club-u.

Nakon toga... ako misliš da još nisi"dodirnula prave tipke" da stvarno dobiješ ono što želiš, evo gdje trebaš početi:

LIČNO STRATEŠKO SAVJETOVANJE 
 
Sat vremena savjetovanja sa profesionalcem iz našeg tima koji će ti pomoći da ne činiš uobičajene greške koje si uvijek činila u prošlosti i otkriti koji je akcijski plan najprikladniji za tebe na temelju tvojh stvarnih ličnih potreba.

Pošalji nam privatnu poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu,

kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.



Vidimo se da pritisnemo pravu dugmad i ozbiljno da se promijeniš !

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost