×
Novosti
BENEFITI VJEŽBANJA U RAMAZANU
Lifestyle Club

Žene s kojim razgovaramo svaki dan su normalne žene  poput tebe, imaju hiljadu obaveza, rade, imaju djecu, često i stare roditelje koje trebaju njegovati ili odvesti na preglede. Njihovi životi nisu stali tokom mjeseca Ramazana nego su nastavile da odvajaju vrijeme za sebe, kroz fizičku aktivnost jer tačno znaju i osjećaju zašto je to dobro.

Mi smo ih upravo zbog toga pitale zašto nastavljaju da vježbaju i da se bave fizičkom aktivnošću i zašto bi i drugim ženama bilo dobro da to rade:

Neki od najljepših odgovora su bili:

"Dobro ojačaš svoj nijet- ovo možemo raditi kao ibadet:

• da se zahvalimo Bogu na zdravom tijelu,

• da budemo jake i lijepe

• da budemo snažne i uzorne majke,

• da budemo spremne za ibadete u Ramazanu,

• da smanjimo zdravstvene tegobe koje imamo jer nam je Bog dao lijek za svaku bolest, a jedan od lijekova je i tjelesna aktivnost,

• da smanjimo anksioznost i depresiju,

• i još mnogo drugih načina na koje ovo možemo iskoristiti kao dobro djelo."

 

Šta dodatno reći?

Ništa, osim hvala svim ženama što su podijelile i dijele sa nama njihovo mišljenje i vaše mišljenje i iskustvo. Veoma je važno da se zna da je moguće postiti i imati fizičku aktivnost i da bi to trebalo da bude radost, a ne napor ili dodatno opterećenje.

Svaka žena zna za sebe šta je dobro a šta nije, razlika je u tome da postoje žene koje odluče svjesno da svakodnevno rade na sebi kako bi se poboljšavale i osjećale dobro, postave prioritete i organizuju se prema tome. Druge žene odgađaju iz godine u godinu zbog hiljadu izgovora i odluče se da krenu tek kad se njihov problem poveća i fizičku aktivnost preporuči ljekar.

Sad je na tebi odluka na kojoj strani želiš da budeš.


Mi već znamo, mi smo na tvojoj strani! A ti?

Donesi konačnu odluku da živiš najbolje što možeš.

Rezerviši svoj termin i odaberi šta je najbolje za tebe i tvoju dobrobit,. Mi ti možemo pomoći, ali kao i uvijek trebaš ti prva htjeti. 

Želimo ti to dokazati sa jednom doista neizostavnom prilikom! 

Možeš biti naša gošća dvije cijele sedmice, i besplatno dobiti konkretne strateške savjete na temelju kojih ćemo isplanirati najbolji put za tebe.

I ne samo to, imat ćeš na raspolaganju:

  • "VODIČ KROZ RAMAZAN" Post i fizička aktivnost za žene,
  • kognitivni sastanak sa asistentom za procjenu najboljeg puta za tebe
  • konsultacija s našom glavnom trenericom za izradu ličnog programa prema tvojim potrebama i početaka tvog BESPLATNOG probnog perioda u trajanju od 2 sedmice "POČNI PONOVO PAMETNO 4 + 1 trening sa ličnom trenericom”

Pošalji nam poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

ŽELIM MOJ VODIČ KROZ RAMAZAN

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sastanak sa tobom za tekuću sedmicu.

To je naš  način da ti pomognemo da prestaneš odugovlačiti i počneš da se baviš sobom.

Ako se odlučiš za male akcije i želiš savjete, strategije i prije svega da se ne osjećaš sama, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i provest ćemo zajedno ovaj čarobni period!




Šta čekaš?

Je li ovo prava prilika da probaš?

PAŽNJA!

Mogućnost dobivanja  BESPLATNE PROPUSNICE za besplatni period "POČNI PONOVO PAMETNO 4 +1 trening sa ličnom trenericom” traje do 20. aprila! Svoju BESPLATNU PROPUSNICU  možeš aktivirati najkasnije do 8. maja!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost