×
Novosti
SAVJET JE ODGOVOR NA PITANJE NA KOJE VEĆ ZNAŠ ODGOVOR, ALI TI SE NE SVIĐA
Lifestyle Club

Te zbog toga izbjegavaj davati savjete drugim ženama ili prijateljicama kada te NE pitaju za to!

Jednostavno one manje više znaju šta bi trebale, ali  nisu dovoljno zrele ili spremne da promijene sebe i svoju trenutnu situaciju!


Da, znamo ... to je donekle suprotno značenju ove fb stranice i grupe čiji je ujedno cilj i da širi praktične savjete o fizičkoj aktivnosti i ličnom unapređenju što se tiče zdravlja i dobrobiti.

Ali ako čitaš znači da tebe zanima ono što ti imamo reći, zrela si za to i mentalno spremna da se promijeniš... ti želiš da se aktiviraš i pozitivno predisponiraš da rasteš, samo ne znaš još tačno šta bi mogla da uradiš, pa prikupiš bitne informacije koje će ti služiti za tvoju namjeru. Za razliku od gomile, ti demonstriraš dobru dozu otvorenosti. 

Čestitamo!

Vratimo se na suštinu stvari, a da se ne izgubimo u "prepričavanju" i pohvalama koje svakako zaslužuješ ti i mnoge žene kao ti koje žele da se konkretno pomaknu od trenutne situacije i koje su već uradile prvi korak, a sada žele da podijele svoje iskustvo.

Koliko si puta nekome dala savjet, a onda se zatekla kako razmišljaš: 

"Rekla sam joj, ali me nije htjela slušat i eto sada veći problem nego što je bio, još je ljuta na mene što sam je nagovorila.  Da sam znala ugrizala bih se za jezik!"


Koliko si puta prijateljici pokušala pomoći, a ona ti uzvratila sa: 

"Hvala,ali ne treba mi tvoje mišljenje, znaš moja situacija se razlikuje od tvoje..." sa hiljadu i jednim izgovorom zašto ona ne može a ti si mogla jer si "sretnija" od nje, imaš  bolju logistiku, poziciju i sl. kao da je ona jedina na svijetu koja ima obaveze i svakodnevne brige da rješava.

Te se stvari često događaju prilikom davanja savjeta bez opreza.

Riskiraš pucanje bilo kakve veze, da postaneš antipatična i sl. pogotovo kada želiš promijeniti ponašanje drugih, ne iz nekih ličnih interesa, nego zbog altruističnih razloga a one ne žele.

Znaš šta dobiješ kada pokušavaš vući bilo koga za rukav? 

Da se otrgne!

To je upravo ono što se dešava i u ovim situacijama.

Sutra ćemo podijeliti sa tobom istinitu priču i obrazložiti razloge zašto je nekad  bolje "šutjeti" i NE PODIJELITI sugestije i biti PRVA TI primjer onoga što govoriš ako uistinu želiš da pomogneš nekome drugom. 

Prilikom Ramazana pisale smo efikasan Vodič koji ti može pomoći da ostaneš aktivna u ovom periodu godine. Unutra ćeš pronaći zlatnih savjeta i korisne informacije da se osjećaš dobro i sretno, ali STROGO je zabranjeno da ga podijeliš sa prijateljicom koja nije zrelada prihvata dobar savjet i ne želi mijenjat svoj stil života.


Samo ako želiš saznati više i zanima te kako bolje pristupiti prema novom stilu života, zavoljeti fizičku aktivnost i pokrenuti se sa jednostavnim vježbanjem kao PILULOM DOBROBITI onda klikni na link ispod i priključi se našoj grupi ŽENA U FORMI.





A još jedna stvar...

Ako bi se rado pokrenula, ali ne znaš odakle početi mi ti možemo pomoći, pošalji nam poruku direktno na messenger.

Rado ćemo razgovarati s tobom kako bismo zajedno pronašli najprikladnije rješenje za tebe i tvoje nelagode.

Pod jednim uslovom:

  •  da želiš ti prva da se angažuješ u tome. 

Ako je tvoj odgovor pozitivan klikni na link ispod i rezerviši razgovor u kojem ćeš podijeliti sa nama ono što je za tebe bitno. 

Imamo vrijedan poklon za tebe:

"VODIČ KROZ RAMAZAN" Post i fizička aktivnost za žene u kojem, korak po korak, objašnjavamo kako uživati u ovom čarobnom periodu.

Ukloni predrasude da post i fizička aktivnost ne idu zajedno, koji su benefiti i  jednostavne vježbe koje možeš raditi kod kuće, strategije i metode da pokreneš aktivan i sretan život i još mnogo toga.


Klikni na link ispod i zatraži svoj PRVI VODIČ za zdrav i aktivan život tokom Ramazana!


Piši nam: ŽELIM MOJ VODIČ KROZ RAMAZAN

Odmah, prilikom dolaska, dobit ćeš tvoj poklon od nas, plus da budeš naša gošća dvije sedmice potpuno BESPLATNO.

Zdrav život te nagrađuje. 

Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost