×
Novosti
NIJE KRAJ NEGO POČETAK !
Lifestyle Club

Drugi dan Bajrama i udišemo lijepu prazničnu atmosferu...jučer je bilo predivno nakon mjesec dana posta slaviti i uživati sa svojim najdražim u bajramskim poslasticama.

Čak ne možeš vjerovati kako je proletilo ovo vrijeme, cijelih mjesec dana.


S jedne strane se radujemo, a sa druge strane nam je pomalo žao da je ovo čarobno vrijeme koje nosi Ramazan, u kojem smo svi bili smireniji ili smo se makar potrudili da budemo, razumljiviji prema drugima, raspoloženiji, bolji nego inače gotovo. 

Ali ko kaže da mora tako da bude?

Ove osjećaje trebale bi nositi sa sobom kroz cijelu godinu bez obzira što smo svjesne da nije baš tako jednostavno i da to zahtjeva dodatni trud da tako bude. 

Sjećaš li se kada je krenuo Ramazan…trebalo je nekoliko dana da se prilagodimo, ali poslije je bilo lakše. Upravo je to ono što trebamo uraditi sada kada je Ramazan završio, krenuti opet kao daje početak i nastaviti sa dobrim djelima.

Ovo nam je najveća želja za tebe i za sviju nas, da nastavimo u svojim dobrim i čistim namjerama u svom srcu, duhu i djelu i nakon Bajrama!

Budući da je ovo porodični praznik, a tradicija nalaže da se provede sa porodicom kod kuće ili u gostima sa širim krugom porodice i bliskih prijatelja, kao i da se tokom današnjeg dana daje sadaka za one u potrebi,  ne želimo te zadržavati ovdje na stranici. 

Provedi ovo vrijeme tako da se povežeš sa realnim svijetom oko sebe i sa osobama koje su željne tebe i tvog prisustva.

Pomiri se sa svima s kojima si u svađi, oprosti onima koji ti nisu činili dobro, ali najviše se pomiri sa samim sobom!

Nauči da nesebično odvojiš vrijeme za sebe jer si zaslužila i na taj način ćeš najbolje doprinijeti svom životu, životu voljene osobe i društvu u kojem živiš.


Mi smo tu da ti pomognemo i da te podržimo uvijek!


Vidimo se ponovo sutra!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost