×
Novosti
RAZMIŠLJAJ SA NAMA...
Lifestyle Club

Čest scenarij žena koje nam se obrate je više-manje uobičajan...

Sve su zaokupljene poslom, kućanskim stvarima, porodicom, raznim problemima kojiako ne dosade onda živciraju, a kao da to nije dovoljno, prisiljene su trpiti neugodnosti vezane uz činjenicu da se ne vole, ne mogu se poboljšati kako bi htjele i svjesne su da ako tako nastave nikad neće biti bolje...


.... a sve to sigurno ne donosi dobro raspoloženje!


Razlog zbog kojeg žene odluče da se nama obrate i krenu na jedan ili više naših programa koji su namijenjeni isključivo ženama, je naš JEDINSTVENI pristup.

Zahvaljući našem radu uspijevaju pokrenuti jednostavne, održive navike koje mogu poboljšati njihovu psiho-fizičku dobrobit, kondiciju i zdravlje!

Već od prvih treninga!

Mogle bi ti navesti mnoge žene koje su počele trenirati kod nas i koje su danas potpuno promijenile svoje živote i vjerojatno si, ako nas pratiš, već direktno vidjela recenzije i intervjue pojedinih od njih...

Danas i ti možeš početi poduzimati prave korake za stvarnu promjenu.


Razgovaraj sa nama o svojim potrebama, nelagodama, svojim strahovima, dvoumicama s timom profesionalaca koji rade na rješavanju ovih problema i saslušale su stotine žena poput tebe s istim problemima kao što su i tvoji.

Započni sa STRATEŠKIM SAVJETOVANJEM s jednom od naših asistentica:

  • analiza trenutnog stanja;
  • procjena dosadašnjih iskustava;
  • razumijevanje trenutnih tegoba i nelagoda;
  • jasan i konkretan lični akcijski plan;

Odavde su krenule sve naše članice koje su danas razbile strahove, otklonile nelagodu, smanjile bolove i višak kilograma i vratile kontrolu nad svojim životom.


Učini prvi korak i piši nam na messenger ili pošalji nam poruku na Viber br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sastanak sa tobom za narednu sedmicu.
Odvojiti ćemo kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.

Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.

 


Pridruži nam se i odvoji vrijeme na pametan način!
Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost