×
Novosti
IMAŠ MALO VREMENA, NEMOGUĆE RADNO VRIJEME, ALI SPRAVA NE?! EVO RJEŠENJE!
Lifestyle Club

Hoćeš li malo vježbati, da se vratiš na pravi put, da živiš, da ti je bolje, za te bolove u leđima, jer godine prolaze i sve se ruši...

Ali..

Imaš malo vremena i hiljadu obaveza, užasno radno vrijeme i raspored koji se ne poklapa s aktivnostima koje voliš, a uvijek su ti nudili SALU ZA TEŽINAMA I TEGOVIMA... bez ikakvog plana vježbanja, uputa i bila si prepuštena sama sebi..


Neka hvala, ne bih!


Jer sprave su ti dosadne.

Zato što nisu prikladne za tvoje potrebe, zglobove i probleme.

Jer trener u sali gleda samo dvadesetogodišnjake.

Jer ti se ne da sama.

I mogla bih nastaviti nabrajati niz prepreka.


VITKA I ZATEGNUTA je RJEŠENJE.


Naš fantastičan kružni trening je rješenje za tvoj trening u bilo koje vrijeme, ujutro, popodne i poslijepodne, termini čak i nedjeljom popodne!

Prilagodljiv intenzitet i uvijek u pratnji instruktorice.

Od petka će početi EXPRESS FORMAT koji traje 30 minuta i koji će taman biti za vrijeme pauze i prije dolaska ili nakon izlaska s posla.

To je metabolički trening za treniranje disanja, srca i toniranja, ali uz korištenje vježbi s malim alatima koji se izmjenjuju sa vježbama gdje se koristi vlastita težina tijela.


Ali prije svega to je grupni čas, zabava, možeš birati termin koji će trajati sat vremena ili pola sata, u skladu sa vašim raspoloživim vremenom i kako ti je draže ili kako ti je ugodnije prilagoditi svojim potrebama, znaj da je uvijek ZAGARANTIRANO, preko 10 termina sedmično.

Ovo je rješenje koje si čekala, samo moraš probati.

Sada postoji rješenje, nema više izgovora, hajde da probamo zajedno.


Danas možeš rezervisati svoj prvi strateški razgovor direktno na messanger ili na naš viber br. 060 355 61 60  


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sastanak sa tobom za narednu sedmicu, kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i da razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.

Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti sa vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš nikad od svog blagostanja.


Pridruži nam se i odvoji vrijeme na pametan način!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost