×
Novosti
SKORO SPREMNO ZA UDVOSTRUČAVANJE
Lifestyle Club

Znam da se ne bi reklo, ali ne može vječno padati kiša i za par dana će izbiti vrućina, to već znaš...

I za čas će doći ljeto i ljetni raspust sa djecom koja neće više imati školske obaveze, biti će kod kuće i već misliš da je i ova godina prošla i da ćeš tu dobru namjeru da učiniš nešto za sebe morati odgoditi do septembra. Ako si bila uspješna i vrijedna do sada misliš da odustaneš, jer ljeti je vruće i vrućina te oslabi, padne ti pritisak, zar ne?!


Ako s dolaskom ljeta možeš pobjeći iz Sarajeva, uživati u 2/3 mjeseca opuštanja na moru ili u planinama, uživaj u njima, posveti se šetnji, plivanju ili vožnji biciklom i uživaj u ovim zasluženim mjesecima odmora.

Ali ako ćeš, poput mene i većine nas, ostati u gradu cijelo ljeto i, kao većina žena, imati samo nekoliko dana odmora, zašto se onda ne bi nastavila brinuti o sebi i svojoj dobrobiti ili čak počela sada kada si možda mirnijia i imaš više vremena?


Sada kada dani postaju duži i sa dobrim raspoloženjem želiš učiniti nešto više.

Sada kada djeca mogu ostati u ljetnom kampu?

Ili se igrati sa prijateljima vani i biti kod prijateljice koja ima djecu istog uzrasta?

Ili napokon da provedu malo više vremena sa tvojim roditelja, njima će biti sigurno super da provedu malo vremena sa voljenom unučadi?


Razumijem da ti se po vrućini možda ne da boraviti u zatvorenom prostoru, ali organizovat ćemo neke aktivnosti i vani... dosta klubova smanjuje časove, a pojedini čak i zatvore nekoliko dana.

 

Evo dobre vijesti:

>>Lifestyle Club je jučer pokrenuo naš uspješni projekat koji se zove "SAVRŠENO LJETO 2023" <<


Mi smo jedini klub u gradu koji ti nudi ova rješenja da počneš i nastaviš da se osjećaš dobro u gradu čak i po vrućini.

Osim toga, bit ćemo otvoreni tokom cijelog ljeta, tokom juna, jula i augusta s mnogobrojinim aktivnostima unutar i izvan kluba, od ponedjeljka do petka od 9h ujutro kada je svježije do 21h i nedjeljom popodne.


Želimo brinuti o tebi, 365 dana, 12 mjeseci u godini, dobrobit nije sezonska, tvoje zdravlje ne ide na odmor niti tvoje nelagode, sada si ti na redu!

PIŠI nam na messanger ili na viber br.  kako bi dogovorila termin da saznaš više o tome i počneš da se osjećaš dobro uz fizičku aktivnost koja ti odgovara i prilagođena je tvom trenutnom stanju i godišnjem dobu.


Učini ovo lieto SAVRŠENO!


Sudjeluj u našoj LJETNOJ IGRI i pobijedi u NAŠEM IZAZOVU!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost