×
Novosti
IZAZOV -VJEŽBAJ- IGRAJ SE -POBIJEDI "SAVRŠENO LJETO 2023"
Lifestyle Club

SAVRŠENO LJETO  KRENULO VEĆ OD 19.MAJA za sve naše članice i njihove gošće!

Naše članice uvijek imaju prednost i mnogo su se radovale jer benefite i pogodnosti da održavaju zdravu naviku kretanja i da nastave da se osjećaju dobro i tokom ljeta nema cijenu.

One se ne bi nikad više odrekle toga i uvijek imaju u vidu prvi dan kada su krenule i šta su do sada postigle, te zbog toga mi njih nagrađujemo-zbog pametnog i odgovornog stava koji imaju prema sebi i prema njihovim dragim osobama kojim su okružene.


Zapamti da ako si ti dobra, pozitivna, zdrava i tvoja okolina će osjetit benefite tvoje dobrobiti. 


Naprotiv, ukoliko cijele godine odgađaš ovaj momenat sada je pravo vrijeme da nam se pridružiš i počneš konačno tvojim putem da se osjećaš i ti napokon dobro i u formi.


Prošlog ljeta obećala si sama sebi da ćeš od septembra krenuti, ali poslije te je nešto spriječilo, posao, djeca, tako da si odgodila za januar, poslije praznika, ili prehlade (dječije/tvoje), tako si došla do proljeća i Bajrama i razmišljala si sada kada dođe lijepo vrijeme počinjem da idem na hodanje/trčanjei krenula je kiša ili te izradila tvoja drugarica koja ti je obećala da će da krene sa tobom!


Tako sve u krug!

Iz godine u godinu ista priča!


Onda misliš da nisi te sreće, demorališeš se i razmišljaš već da ćeš odgoditi za septembar, jer će svakako sada krenuti vrućine i nećeš moći.


Ali zašto još odgađati?


Nema smisla ako već dugo razmišljaš o tome, ako si umorna da se pogledaš i ne sviđa ti se što vidiš, ako si umorna od toga da se zadišeš kada se popneš stepenicama ili da se budiš sa bolovima u leđima svako jutro, zašto ne krenuti sada?


A vrućine?


Znači biće lakše vratiti se na željenu fizičku formu. Ljeti je čak lakše i pobijediti bolove u leđima.

Ne brini se o vrućinama razmišljali smo i o tome. Možeš uživati u ljetnom izdanju svih programa namijenjenim ženama i njihovim potrebama odlično prilagođenim na vanjske temperature.

Znaš li da se vrućinama ubrzava naš metabolizam i kad vježbamo potrošimo veće masne naslage naspram zimi?

Znaš li da se po vrućinama mišići bolje istežu,popušta mišićna ukočenost i uspijevamo da se istežemo bolje i da uspostavimo ispravnu tjelesnu muskulaturu više nego zimi?


Nemaš stvarno više izgovora...


UTORAK 6. JUNA u okviru ljetnog izazova  desit će se PROMOCIJA LJETNIH KOREOGRAFIJA, poseban dan, cijela večer posvećena tebi i tvojim prijateljicama u NAJNOVIJEM LJETNOM IZDANJU Lifestyle Club koreografije,da uživaš i da se lijepo provedeš uz fantastičnu muziku i zabavu.


Predstavit ćemo sve naše programe u novom ruhu!


DANAS SU ZVANIČNO OTVORENE REZERVACIJE


Zakaži odmah svoje mjesto na događaju i poslat ćemo ti program i upute za učešće.

Mjesta su ograničena zato ne čekaj dalje i imaj učinkovito savršeno ljeto uzLIFESTYLE CLUB.


NAPOMENA


Ovaj događaj je isključivo rezervisan za naše članice i njihove gošće. 

Šta čekaš da se pokreneš? 

Učini prvi korak prema zdravom životu , i kada počneš želimo ti pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama, kako? 

Odlučile smo da darujemo za prvih 10 žena koje se prijave od danas do dana promocije 6. juna mogućnost da se pokrenu i pobijede sve svoje izgovore.

Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćešnam pisat na messangeru ili na viber br. 0603556160. 


I navesti svoje 


1. ime i prezime, 

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV


Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da se aktiviraš do 6.juna. 

Čekamo te 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost