×
Novosti
AKO NE POBIJEDIŠ, GUBIŠ
Lifestyle Club

Svijet nije samo crn ili bijel... postoji i sivo!

Jeste to tako inače...mada u nastojanju da poboljšaš svoje fizičko zdravlje, moramo ti reći da nije tako!

 Ako danas imaš fizičke nelagode, možda čak i važne koje te ograničavaju u privatnom i društvenom životu, izborima i odlukama,  smirenosti i sreći... onda si na raskrsnici.


Ili crno ili bijelo, sivo ovdje ne postoji!

Ili pobijediš ili izgubiš!

ILI POČNEŠ raditi nešto što može poboljšati tvoje fizičko i psihičko stanje ili NE POČNEŠ.


Ako NE POČNEŠ GUBIŠ, ako ODGAĐAŠ GUBIŠ, ako POČNEŠ POBJEĐUJEŠ, BOD ZA TEBE!

Često je lakše od očekivanog i sigurne smo da će tako biti i za tebe, kao što je na kraju bilo i velikoj većini članica Lifestyle Cluba.


NAĐA je već pobijedila!


Sa nama je od septembra prošle godine, a prije toga nikad nije vježbala, razvila se naglo što joj je uzrokovalo zdravstvene probleme dok joj ljekar nije rekao da treba uključiti obavezno fizičku aktivnost kako bi smanjila kilograme,  da popravi držanje, zetegne i ojača cijelo tijelo. 

Nakon vrlo malo vremena na njoj su se odmah vidjeli rezultati, osjećala se daleko bolje nego kada je došla i ne samo to nego joj se baš suzio struk, fino su joj se zategle ruke, lijepi obrazi došli do izražaja, ima bolju kondiciju, a najviše se dalo primijetiti na njenoj garderobi posebno po nekim pantolama koje su joj bolje pristajale nego prije.

Nađa je nastavila da radi na sebi i osim zdravstvenih i estetskih rezultata počela je primjećivati kako fizička aktvnost pozitivno utiče na njeno raspoloženje. To joj je postao i izduvni ventil gdje može izbaciti bijes i svu negativnu energiju kroz vježbanje. 

"Hoću da radim na sebi. Planiram u budućnosti da se bavim policijom, zbog toga ću nastojati da budem još bolja i da ne odustajem!" 

...kako bismo bolje obavile naš posao za tebe, šta da ti kažemo osim da POČNEŠ ODMAH i PRESTANEŠ GUBITI.

Niko ne voli gubiti, čak ni male djevojčice od 3 godine ne vole gubiti dok se igraju žmire, stoga učini pravu stvar ODMAH, jer ako to ne učiniš sada, to je još jedan poraz.


Učini prvi korak prema zdravom životu  i kada počneš želimo ti pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama, kako? 

Odlučile smo da darujemo prvih 10 žena koje se prijave od danas do dana promocije 6. juna, da im damo mogućnost da se pokrenu i pobijede sve svoje izgovore.

Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisat na messangeru ili na viber br.0603556160. 

Počni osvajati odmah, potrebno ti je samo 60 sekundi da nam pošalješ poruku


I navedeš svoje:

1. ime i prezime, 

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme u kojem bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV


Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 6. juna. 

Pobijedimo zajedno jer si zaslužila!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost