×
Novosti
EMINA "OD NEAKTIVNOST DO REDOVNOST"
Lifestyle Club

Često u našem poslu razgovaramo sa ženama koje imaju super namjere pogotovo na početku godine, na proljeće, pretežno poslije Bajrama ili praznika ili pred ljeto,a ako ne onda od septembra ili oktobra.


Nakon prvog zamaha motivacije nastupamo mi koji svakodnevno radimo na tome da budu istrajne i da pretvaraju motivaciju u zdravu naviku, da fizička aktivnost postaje dio njihovog života i stil življenja.


Emina je čist dokaz kako se može. Pametna i mlada studentica,  koja je preko dvije godine neaktivnosti odlučila da se pokrene i  preuzela život u svoje ruke. 


Prestala se žaliti i slušati tuđe komentare i djelovala da se osjeća bolje i samopouzdanije u svom tijelu.


Prvi put kad je došla u naš klub željela je prvenstveno da radi na sebi, na svom zdravlju i kondiciji i da smanji one kile koje su joj stvarale nelagodu pogotovo u pojedinim dijelovima tijela.


Nakon vrlo malo vremena, tačno dvije sedmice, osjetila je odmah da joj se poboljšala kondicija čim se nije zadisala i lakše se penjala stepenicama.


Emina je krenula poslije nove godine, imala kratku pauzu za vrijeme Ramazana i ponekad ne uspijeva da bude baš najredovnija zbog ispita i okolnosti, ali to nije bio razlog da prekine skroz da vježba i da radi na sebi.


Kratke pauze, dolasci dva puta sedmično čak nekad samo jednom..to je prirodno i treba se prihvatit kao takvo.


Nigdje ti se ne žuri, nemaš bitni fotoshooting od kojeg ti zavisi karijera, nikome ne trebaš udovoljiti nego sama sebi, te zbog toga opušteno, radi u tim momentima onoliko koliko možeš.


Jedino što ne bi trebala nije ne dolaziti u fitness nego da ne odvajati zasluženo vrijeme za sebe i svoju dobrobit.


Hvala ti Emina na ukazanom povjerenju i što si prihvatila naš IZAZOV!


Nastavi tako, mi smo uz tebe! 


A ti da li prihvataš IZAZOV?


Kako bi bolje razumjela svoj cilj, šta želiš ili ne želiš, prije početka bilo kojeg programa u našem klubu, rezerviši svoje BESPLATNO STRATEŠKO SAVJETOVANJE s jednom od naših asistentica i pronađite zajedno najbolje moguće rješenje.

Piši nam direktno na messanger ili na naš viber br. 060 355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


Dogovorit ćemo kognitivni i neobavezujući sastanak da vidimo kako možeš riješiti prepreke i organizaciju da uneseš malo pokreta u svoj život i da postigneš rezultate koje želiš.

Sudjeluj u našoj LJETNOJ IGRI i neka ovo LJETO bude najljepše ikada!

Pridruži nam se!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost