×
Novosti
IZAZOV PRIHVAĆEN! BRAVO KERIMA!
Lifestyle Club

Jedan od najvećih problema kod žena je da većina nas je perfekcionista samo u određenim stvarima i u određenom momentu i da sve mora biti tip top da bi krenula u novu inicijativu, novi plan, putovanje itd. 

Pređeš iz totalnog haosa na cjepidlačnost u tren oka.

Ovo ponašanje je potencijalno opasno za tebe, za osobe oko tebe i generalno za tvoj život jer upravo ljuljanje između ove vrste ponašanja čini da zbunjuje tebe, sve osobe oko tebe i spriječava te da kreneš bilo šta što te može dovesti na rezultat koji zaslužuješ.

Dopusti da to objasnimo bolje.

Savršenstvo ne postoji.

Kad razmišljaš da bi trebala nešto početi, kada osjećaš da je vrijeme da počneš nešto, nemoj čekati da bude sve savršeno, počni, dovoljno je da to uradiš. 

Ako čekaš perfekciju nećeš nikada krenuti jer savršenstvo ne postoji.

Nemoj čekati da imaš idealno programiranu sedmicu da bi se pokrenula, nemoj čekati da nabaviš tene i sportski kompletić koji si žarko željela, nemoj čekati drugaricu ili savršenu temperaturu zraka i idealnu energiju, kreni, uradi prvi korak, obuci tene koje imaš i kreni!

Poslije, malo po malo ćeš srediti šta trebaš srediti i pogotovo nemoj očekivati da budeš savršena kada počneš nešto novo da radiš, razmisli kako si se osjećala prvi put kad si naučila voziti i kako sad voziš ili prvi put kad si kuhala naspram sada, daj sebi vremena, učiniti nešto je uvijek bolje nego ne raditi ništa, ali da bi radila bolje uvijek trebaš da imaš vremena.

Situacija u kojoj se nalaziš nije lahka, te zato se prilagodi što je prije moguće i uradi jedinu stvar koja ti stvarno može donijeti dobro za tebe i tvoje zdravlje kao što su mnoge članice uradile. 

Kerima,  naprimjer,  htjela je početi već od decembra prošle godine, ali nije zbog zime i posla i još hiljadu razloga koji nisu bili potaman a na kraju je krenula u martu i od tada više nije prestala jer kad vježba dobro se osjeća i radi na svojim nelagodama.

Prve dvije sedmice su bile izazovne i bez obzira što je na  "preskake", dolazila je koliko je mogla i osjećala se baš zadovoljno. Nakon toga je imala u planu mali odmor u augustu ali je isto tako htjela da nastavi, tako da je zahvaljujući garanciji za nadoknađivanje termina koji pruža naš klub, mogla da planira da će jedno vrijeme pauzirati i opustiti se na zasluženom godišnjem odmoru i već znati da će se vratiti i nastaviti dalje. 

Zašto?

"Imam više energije i ne bole me više ni leđa ni koljena, jest da mi želudac još uvijek pati, lakše mi je doći poslije posla na trening, pa onda kući, volim taj dobar osjećaj poslije završenog treninga"

Neće da odustaje od svoga dobrobita, jednostavno i pametno! Što bi ako je ovo jedina stvar koju radi za sebe?

Šta misliš, da li joj je bilo sve potaman? 

Da li je njoj sada savršena situacija?

Da li je imala vremena da doda još fizičku aktivnost na njen raspored?

Emina se osjeća puno bolje nego kad je tek došla trenirati, nije više tako umorna i bezvoljna, raduje je svaki ponovni dolazak na treninge, osjeća bolju fizičku aktivnost.

Nastavit će i dalje a sigurne smo da će rezultati biti još bolji.

Svaka čast Kerima jer ti si za nas već pobijedila IZAZOV!

A ti, jesi li stvarno sigurna da ne možeš odvojiti to vrijeme?

Pridruži se na našoj mini inicijativi "SAVRŠENO LJETO" gdje ćemo te pratiti sa savjetima, treninzima i člancima koji će ti pomoći da provedeš ljeto posvećeno svojoj dobrobiti.

I ne samo to, učini prvi korak prema zdravom životu, i kada počneš, ukoliko si prijateljica jednoj od naših članica, mi ti želimo dodatno pomoći, želimo ti pokloniti CIJELI MJESEC BESPLATNIH treninga sa nama, kako? 

Možeš rezervisati svoj besplatni probni period tako što ćeš nam pisati na messangeru ili na viber br. 0603556160.  

I navesti svoje:

1. ime i prezime, 

2. broj telefona na koji te možemo dobiti 

3. vrijeme u koje bi preferirala da te nazovemo.

4. #PRIHVATAMIZAZOV

5. Ime i prezime prijateljice koja je trenutno aktivna u Lifestyle Clubu

Iskoristi odmah ovu jedinstvenu priliku, imaš mogućnost da aktiviraš do 30. juna.  

Čekamo te :)


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost