×
Novosti
TVOJ NAJVEĆI NEPRIJATELJ NIJE NI VRIJEME NI OBAVEZA NEGO...
Lifestyle Club

Žene, izvinite, ali moram da vam kažem istinu. Po cijenu gubitka novca, ugleda i članica. Nije me briga.

U svim svojim doživljajima i objavama govorim o važnosti fizičke aktivnosti, zdravlju, borbi protiv ljenosti, zamkama zone komfora, o potrebi da ti se pomogne u prvim koracima ako nikada nisi trenirala ili ako to radiš povremeno, ali i koliko je važno da znaš kako to učiniti sa timom profesionalaca koji te podržavaju i pomažu ti na tvom putu i sretni su što su uz tebe. 

Sada ti moram otkriti jednu tajnu koju ti ne mogu reći na događajima i tako ovdje većina vas neće pročitati i/ili zaboraviti nakon nekog vremena. Ili će misliti da se šalim itd... 

U 28 godina iskustva u svijetu fitnesa, ponekih uspjeha koje su stotine žena postigle kroz jedinstvenu radnu metodu Lifestyle Club-a, mogu ti reći bez imalo sumnje da za mnoge žene najveći neprijatelj nije vrijeme ili obaveze. 

Nego je to tvoj muž. 

Ili, naprotiv, tvoja žena ako si muškarac, naravno. Govorim u ženskom rodu jer je moj rad isključivo usmjeren na žene, ali naravno to se odnosi i na drugi spol, kako u ovoj objavi, tako i u drugim objavama gdje su se mnogi muškarci pronašli u obrnutom položaju. 

Imati manipulativnog muškarca protiv sebe je možda najgore što se može desiti ženi koja pokušava da se vrati u formu i da se osjeća bolje. 

Imati partnera koji te stalno omalovažava, zbog kojeg se osjećaš krivom jer "toliko puno" radiš, što "nisi tu stalno za djecu", jer odvojiš za sebe par sati tokom sedmice da se osjećas bolje i opuštenije i cijeli niz pasivno/agresivnih manipulativnih tehnika koje idu u tom pravcu su osuda tvoje ličnosti i tvog psihofizičkog blagostanja. 

Tvoj muž (ili žena) koji ne ostaje na svom mjestu, ne podržava te, ne razumije te, ne ohrabruje te itd... nego se ponaša kao neprijatelj čak i ako nije formalno takav jer bi te trebao voljeti i poštovati - on je tvoja propast. 

Zapamti da partner koji te danas umjesto da te ohrabri, sabotira jer "previše radiš" a zapostavljaš njega, da nikad nisi kod kuće itd... 

Ljubomorni kreten koji uživa kad te vidi nesretnu, da rijetko izlaziš iz kuće, onaj koji te tjera da se osjećaš loše ako imaš pola dugmeta otkopčanog više nego kako se njemu sviđa i onda sve druge redom pogleda kad se mimoilazi na ulici, itd... 

To je isti muškarac kojemu će sutra dosaditi i smetati što ima nezadovoljnu, tužnu i umornu ženu i ostavit će te zbog mlađe. 

Tada će on prebaciti svu krivicu na tebe i onemogućiti ti da živiš normalno, prisiljavajući te da ga ganjaš da uspostavi solidan odnos sa svojom djecom i da ti daje minimum potrebnih sredstava za izdržavanje djece. 

Nemoj se iznenaditi jer ti svaki advokat može reći da je potencijalni kraj kada radiš sve za svakoga, a zapostavljaš sebe psihički i fizički. Proživljen život, nažalost. 

Sve što nije u redu u tvom životu proizlazi ukratko iz činjenice da te supresivni i opresivni partner sabotirao, uvjeravajući te da ne radiš, da ne ulažeš u sebe, da sebi ne posvećuješ vrijeme, itd... 

Dokaži da nije tako. 

Ne možeš. 


Pusa.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost