×
Novosti
RABIJA JE POBJEDILA SVOJ IZAZOV!
Lifestyle Club

Ovo ljeto smo rekle našim članicama: Imamo izazov za tebe.

Ova igra je sada pri kraju i znamo da smo pobijedile jer se 90% aktivnih članica priključilio igri. A znaš li ljepotu ovog izazova?

Da si TI prva pobijedila!

Jer kad odlučiš:

- Da nastaviš sebi činiti dobro
- Da budeš aktivna i preko ljeta i preko zime
- Da odvajaš vrijeme za sebe

Onda osim nas, tebe nagrađuje i zdrav život!

Rabija je pobijedila izazov koji smo joj predložile i nastavit ćemo se družiti i naredne godine a ono što je najvažnije jeste da je pobijedila sve svoje prepreke i da se napokon osjeća dobro.

Rabija je sa nama je od 31.01.2023.godine i sjećamo se njenog prvog dolaska kao da je bio jučer.

Pet godina nije vježbala a  kolegica je uspjela nagovoriti da dolazi jer joj se zbog prirode njenog posla malo teže organizovati jer ima dežure i smjene koje nisu baš najpogodnije za uravnotežen stil života. 

Ili ne spava nikako ili puno spava.
Ili ne jede ili se prejede.


Rabija radi kao medicinska sestra pa možeš onda zamisliti kakav joj je radni dan.

Ona je krenula da pomalo pazi na ishranu no međutim, samo to nije bilo dovoljno da dostigne ono što je zapravo htjela tjs. da smanji kilažu, da se ubrza, da se ne zapuše uz brdo, da ojača i oblikuje ruke i noge.

Zapravo nisu joj toliko smetale kile nego ono što prekomjerna težina donosi sa sobom:

- Kratak dah
- Bolovi na artikulaciji i leđima
- Tromost
- Nezategnutost

Kao što smo napisale, Rabija je krenula u januaru, znala je da joj je to dugoročni plan ali se zabrinula kako će dolaziti za vrijeme Ramazana, no međutim, kada je otkrila da je kod nas pokriveno DUPLOM GARANCIJOM te da može zalediti i stopirati njenu članarinu, ona je nastavila i dan za danom, sedmica za sedmicom, mjesec za mjesecom, ona je stekla zdravu naviku i više neće da se toga odrekne.

Sada se Rabija manje zamara kilažom jer zna da će polako skinuti višak ali kada završi sa treningom, osjeća se jako dobro i ovaj osjećaj dobrobiti nastavlja i kad se vrati kući ili ide na posao. 

Sigurno i dalje nije lahko odvajati ovo vrijeme za sebe a kad budu kišni dani, bit će još teže ali sigurne smo da se Rabija neće predati i da će nastaviti da se osjeća dobro.

Hvala ti Rabija što si nas odabrala i veliko nam je zadovoljstvo imati u našem klubu žene poput tebe.

A ti šta čekaš?

Septembar?

Nemoj više odgađati svoju sreću i zdravlje jer možeš i ti uspjeti kao što su uspjele stotine žena poput Rabije da uvedu kretanje u svoj život.

Piši nam direktno na messanger ili na naš viber br. 060 355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

Na sastanku ćemo pričati o tebi i o tome kako možeš riješiti prepreke i organizaciju, da uneseš malo pokreta u svoj život i da postigneš rezultate koje želiš.

Odvoji vrijeme koje si zaslužila upravo sad!

Čekamo te!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost