×
Novosti
DA LI SE VIDIMO NA PROMOCIJI?
Lifestyle Club

U šest riječi stane sve što smo te htjele pitati.

Sada, želiš li znati šta ćeš dobiti sudjelovanjem na promociji novih koreografija?

Pružit ćemo ti znanje, alate i vještine koje će promijeniti tvoj pogled na fizičku aktivnost.

1. Provjerene strategije:

Otkrit ćeš učinkovite i provjerene strategije za ugrađivanje dobrih navika. Naučit ćeš nove pokrete, poboljšat ćeš držanje, formu i povećat ćeš dobro raspoloženje.

2. Umrežavanje sa drugim ženama poput tebe:

Povezat ćeš se sa drugim ženama poput tebe, stvarajući nove sinergije i prilike za rast. Dijelit ćeš iskustva i znanja, otvarajući put novim prijateljstvima.

3. Radni alati:

Dobit ćeš pristup operativnim alatima za optimizaciju tvog programa vježbanja i maksimiziranju rezultata. Odvojit ćeš vrijeme za sebe i svoju fizičku aktivnost ćeš učiniti učinkovitijom i uspješnijom sa mjerljivim rezultatima.

4. Jasnu viziju i definisane ciljeve:

Dobit ćeš jasnu viziju budućnosti tvoje pshičke i fizičke forme i postavit ćeš realne i mjerljive ciljeve. Znat ćeš tačno šta trebaš učiniti kako bi ostvarila svoje ciljeve i postigla željeni uspjeh.

5. Konstantan i predvidljiv rast:

Zahvaljujući stečenim strategijama i vještinama, tvoja forma i zdravlje doživjet će stalan i predvidljiv rast. Više se nećeš morati suočavati sa neizvjesnostima, već možeš sa povjerenjem planirati svoju najbolju budućnost.

6. Povjerenje u sebe i svoj kapacitet:

Razvit ćeš samopouzdanje i svoje sposobnosti koje će ti omogućiti da se sa odlučnošću i optimizmom suočiš sa svim životnim izazovima. Znat ćeš da si sposobna savladati prepreke, ukloniti svoje nelagode zauvijek  i postići ambiciozne ciljeve.

7. Ravnoteža između privatnog/poslovnog života i vremena za sebe:

Potpuna kontrola tvog vremena omogućit će ti postizanje zdravije ravnoteže između privatnog/poslovnog života i vremena koje si odlučila da bude samo tvoje. Imat ćeš napokon vremena za posvetiti sebi i aktivnostima koje te zanimaju izvan posla i kuće.

8. Prestiž i priznanje:

Sa uspjehom, tvojim postupcima i iskustvom, bit ćeš uzor drugim ženama koje bi željele da se pokrenu a ne znaju kako, te ćeš i njima pomoći da se i one podignu na veći stepen kao ti i žive zdrav i sretan život.

9. Lično zadovoljstvo:

Lično zadovoljstvo koje ćeš doživjeti bit će iznimno. Saznanje da si svojim napornim radom i predanošću stekla potpunu kontrolu nad svojim životom, ispunit će te radošću i zadovoljstvom.

Ne propusti ovu jedinstvenu priliku da preuzmeš potpunu kontrolu nad vlastitim životom.

Registruj se sada za događaj "Počni pametno" i pripremi se za budućnost punu uspjeha, ispunjenja, sreće i zabave.

RASPORED PROMOCIJE: 

·        17:00h VITKA I ZATEGNUTA

·        17:45h ZDRAVA LEĐA 14

·        18:30h ŽENA U FORMI 3.1 9

·        19:15h PUMP 11

 
Pobijedi sve svoje izgovore i pretvori sve dobre namjere, jednu po jednu, u stvarnost.

Nada nije rješenje i samo djelovanje će te dovesti do uspjeha, te zato ne čekaj dalje i piši nam da rezervišeš svoj prvi sastanak sa zdravljem.

Događaj je isključivo za naše članice i njihove gošće.
Broj mjesta je ograničen.


Stvori svoju najbolju budućnost!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost