×
Novosti
ŠTA ČINI NOVU VITKU I ZATEGNUTU JEDINSTVENOM?
Lifestyle Club

Mi smo privatni studio samo za žene, tako da razumijemo šta ti je najugodnije.

Svi programi su namijenjeni za tebe i tvoje potrebe.

Naprimjer, osjećaš manjak energije?
Želiš se preoblikovati?
Skinuti višak kilograma?
Ukloniti bolove u leđima?
Izbaciti stres?
Smanjiti posljedice klimaksa?

Dobro, VITKA I ZATEGNUTA, ŽENA U FORMI, ZDRAVA LEĐA i PUMP su tvoje tajno oružje za zdravlje, ljepotu i pozitivnu energiju.

Detalje o svim programima  i NOVIM izdanjima koji te čekaju ćemo ti pričati na promociji 19. septembra. Krenimo od jedinstvenog sistema vježbanja.

VITKA I ZATEGNUTA
je savršena za tebe jer nudi personaliziranu pažnju tokom časa, tako da se regresije i progresije pružaju prema različitim nivoima fizičke spremnosti.

Drugim riječima, opcije za povećanje i smanjene intenziteta su prisutne u svakoj vježbi a trenerice ne demonstriraju samo kako se to radi, nego ti tokom časa, kada primijete da nešto nije u redu sa izvođenjem vježbi, prilaze i jednostavno te isprave.

Kao što te pohvale i guraju naprijed za svaki tvoj napredak.

Nema prvog i drugog reda, uvijek si ti u prvom planu jer je tako koncepiran jedan od najposjećenijih kurseva.

Obožavat ćeš i ti... Ne samo trening nego i osjećaj zadovoljstva koji ćeš osjetiti nakon tuširanja.

Testirano na stotinama žena i garantuje ti siguran rezultat!

Tvoj trening, tvoj izbor!

A ŠTA TE ČEKA U NOVIM KOREOGRAFIJAMA?

Fokusirat ćemo se na tri dominantne stvari:

PRVA je dominantnost koncentričnih pokreta – Šta je to? Kako se tvoj mišić skraćuje, on stvara dovoljnu snagu da pomjeri tebe i/ili rekvizite (u čučnju, koncentrični pokret bi bio ustajanje, a ekscentrični spuštanje zadnjice prema dolje).

DRUGA je određivanje pokreta koji će ti dozvoliti da izvučeš 100% superženu iz sebe. Zbog toga su često pokreti jednostavni i bez opterećenja, kako bi te naterali da radiš više od onoga što bi ti u tom trenutku prijalo.

TREĆA je da budeš bezbijedna. – Dakle, opcije i vježbe smo birale i pravile tako da budu bezbijedne!

Koji su benefiti najnovije VITKE I ZATEGNUTE?

Povećanje metabolizma.

Nekoliko različitih studija pokazalo je da nakon ove vrste treninga, ti nastavljaš da sagorijevaš višak kalorija satima poslije. Čak i mnogo duže nego što je to slučaj sa tradicionalnim kardio treninzima u teretani na traci.

Povećavaš tonus mišića, dok istovremeno smanjuješ salo na njima u kratkom vremenskom periodu - kada VIZ radiš pravilno, podrazumijeva se. Šta više, sagoriš više kalorija u 7 minuta treninga vitke i zategnute nego što to uradiš trčeći pola sata.

Poboljšavaš rad pluća i krvotoka. Studija iz 2017. godine dokazala je da se kiseonik bolje apsorbuje i distribuira zbog poboljšanog rada srca i krvotoka nakon ovog sistema treninga. Dok studija iz 2020. godine dokazuje i da se povećava protok krvi do mozga, što donosi dodatne benefite.

Bitno je da se fokusiraš na upute trenerice za izvođenje vježbica i  njihovo pravilno izvođenje, kako bi maksimalo iskoristila ovo vrjeme.

Brže topiš salo i jačaš mišiće, a poboljšavaš kondiciju kao nikad prije.

Sve u svemu, dovoljno je da uradiš trening dva puta sedmično, uz mogućnost da kombinuješ sa drugim treninzima koje je tvoja trenerica popisala na prvom sastanku.

Jedva čekamo da ti prezentujemo, a ti?

KAKO DA SE PRIJAVIŠ ZA PROMOCIJU?

Kao i uvijek, učešće je BESPLATNO za naše drage članice i njihove gošće, ali je broj mjesta ograničen, stoga je potrebno rezervisati mjesto!

REZERVACIJE su već zvanično otvorene sutra!

Napiši nam:

IME I PREZIME 

#POCNIPAMETNO

... I naravno svoje omiljene kurseve na kojima želiš da učestvuješ!

JOŠ SE DVOUMIŠ ZAŠTO BI TREBALA DA SE POKRENEŠ BAŠ SADA?

Događaj je BESPLATAN i rezervisan isključivo za naše članice i njihove gošće, zbog toga je potrebna rezervacija.

Sve ste dobrodošle na jesensku promociju, pa se tako svi mogu prijaviti i to putem poruke na messengeru ili na viber br. 060 355 61 60.

NAPOMENA

GOŠĆE da bi mogle učestovati na događaju imaju potrebu da prije toga imaju sastanak sa trenericom kako bi mogle vježbati u totalnoj sigurnosti i bezbijedno uz kurseve koji su u skladu sa njihovim fizičkim stanjem, mogućnostima i potrebom. U suprotnom, neće moći učestvovati.Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost