×
Novosti
TRAŽIŠ MOTIVACIJU? NAŠLA SI JE U OVOJ OBJAVI!
Lifestyle Club

Znaš li šta je Muhammad Ali rekao?

'Ne radi se o danima kada je treniranje lako, već o tome šta radiš na dane kada ti se ne da.'

Sada...ako si već upisana u fitness centar, a ne ideš, bitno je da se vratiš u teretanu i nastaviš s vježbama.

Očito, ako si članica Lifestyle Club-a, tvoja lična asistentica te je već kontaktirala kako bi ti pomogla da se vratiš i da se ponovno osjećaš dobro zahvaljujući kretanju.

Ako si ipak dio sjedilačke skupine žena, došlo je vrijeme da se počneš uozbiljiti i staviti KRAJ svojim nelagodama i nezadovljstvo.


Kako bi pomogle tebi koja osjećaš potrebu da se jednom zauvijek makneš iz ove situacije, pripremile smo nešto posebno za tebe!

Motivacija ti daje poticaj za postizanje ciljeva i prevladavanje svakodnevnih izazova ali rutina će ti garantovati dugotrajni uspjeh.

Motivacija je poput goriva koje ti omogućuje da ideš naprijed, bez obzira koliko je dug i težak put pred tobom i treba se iskoristiti na pametan način kako bi mogla sutra dan pretvoriti u zdravu naviku. Evo nekoliko ideja kako najbolje iskoristiti svoju motivaciju:


1️⃣ Pronađi svoje "zašto": 

Saznaj koji je duboki razlog koji te pokrenuo da se aktiviraš i da radiš ono što radiš. Koji je rezultat koji želiš postići? Jednom kada budeš imala jasno "zašto", tvoja će motivacija biti mnogo jača.

2️⃣ Stvori realne ciljeve: 

Kada postaviš realne i dostižne ciljeve, veća je vjerojatnost da ćeš ostati motivirana i da se nećeš odmah obeshrabriti. Podjelom velikog cilja na male korake možeš proslaviti čak i mali, ali značajan napredak kao većina naših članica koji prate naš jedinstven model rada .

3️⃣ Pronađi inspiraciju: 

Potraži realne izvore inspiracije koji ti pomažu da ostaneš motivirana. To može biti knjiga, podcast, ali isto tako žena koju gledaš kao uzor. U Lifestyle clubu ima mnogo živih uzora od žena koje rade, imaju djecu, stare roditelje o kojim se brinu no međutim to njih ne spriječava da odvajaju vremena za sebe. Realna inspiracija dolazi od njih ne od ifluenserica koje čitav dan to rade i žive od reklame i srca koje ti stavljaš. Pronađi mjesta i osobe što te uzdižu i drži to blizu.

4️⃣ Stvori rutinu: 

Strukturirana rutina može ti pomoći da održiš stalnu razinu motivacije. Odaberi fiksno vrijeme da se posvetiš svojim aktivnostima i stvori prostor koji potiče tvoju dobrobit, koncentraciju i produktivnost.

5️⃣ Suoči se s izazovima s pozitivnim načinom razmišljanja: 

stvari neće uvijek ići kako si planirala i suočit ćeš se s preprekama. Ali razlika je u tvojoj reakciji. Pristupi preprekama kao mogućnostima za rast, a ne neuspjesima. Budi dobra prema sebi i ne dopusti da te to razočara. Nekad čak jedan put sedmično pravi razliku. 1 je bolje od NULE.

6️⃣ Potraži podršku: 

Pronađi profesionalce koji te podržavaju i ohrabruju na tvom putu. Dijeljenje ciljeva s drugima može ti pomoći da ostaneš motivirana i dobiješ rezultate vrijedne pažnje. Pomoć trenera ili mentora pogotovo može učiniti razliku.


Na kraju, zapamti da tvoja motivacija može varirati tokom vremena. Biti će dana kada ćeš se osjećati puna energije i drugih kada ćeš poželjeti prestati. To je normalno. Važno je ne odustati i vratiti se fokusu i na svoje "zašto".

Nadamo se da će ti ovi savjeti pomoći u poticanju tvoje motivacije. 

Zapamti, jača si nego što misliš i sposobna si postići velike stvari. Nikada nemoj prestati vjerovati u sebe i nastavi se gurati prema uspjehu.


Mi ti možemo pomoći u svim ovim gore navedenim koracima. 

Garantujemo ti da sa DUPLOM GARANCIJOM  nikad nećeš izgubiti propuštene termine.

Sa našim jedinstvenim načinom 99% žena koje su nam se obratilo uspjele su osjećati se bolje u već prvih 15 dana  i ugradile zdravu naviku za vjebažnje.

A ti šta čekaš?

Pošalji nam poruku na Viber  br. 060 355 61 60 da dogovorimo prvi kognitivni sastanak bez obaveze.


ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za tekuću sedmicu.


Sretno, draga prijateljice!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost