×
Novosti
TAJNA KOJU ŽENA U ZLATNIM GODINAMA I U PENZIJI KORISTI KAKO BI ŽIVJELA SRETAN ŽIVOT!
Lifestyle Club

Ako se i ti ne sjećaš kad si zadnji put vježbala i bila aktivna sigurno inspirativna priča o Almi može te pokrenuti ili makar ista, da razmišljaš da nikad nije kasno da budeš sretna, zdrava i zadovoljna kao ona.


Alma redovno posjeti naš klub. Dva puta sedmično joj je postala sada rutina neodoljiva. Jako voli naš program vježbanja koji se naziva ZDRAVA LEĐA  - godi joj za leđa i nema jakih bolova kao nekad.

Dodatno uživa u šetnji i sve aktivnosti koje su joj nekad bile teške da uradi radi koljena, kondicije i cirkulacije danas ne predstavlja više ni problem ni strah da će se povrijediti.
"Volim kako se osjećam poslije treninga" i ovo je glavni razlog zbog čega je Alma odlučila da se ne odriče od svoje dobrobiti i cijele naredne godine nastavimo da se družimo.
Poslije vježbanja Alma i njene prijateljice koje također posjećuju klub idu na čaj i druže se. Ljepota!


Izgleda ti kao bajka?
Nije ovo bajka, Alma je realna žena u zlatnim godinama koja je odlučila da se brine o sebi i svom zdravlju i da bude što duže pokretljiva i sretna.

Naporno je radila cijeli život i sada zaslužila da posveti sebi pažnju i brigu.

Bravo Alma, skidamo ti kapu do poda!


U našem poslu razgovaramo sa mnogo žena i znamo koliko je važno održavati zdravo tijelo i živahan duh, posebno tokom zlatnih godina. 
Skupila si iskustvo, mudrost i bezbroj dragocjenih uspomena. Zato želimo razgovarati s tobom o nevjerojatnoj prilici koju ti nudi tjelesna aktivnost.
Tajna za dugoročni, zdrav i sretan život je bez sumnje:


FIZIČKA AKTIVNOST

Jer fizička aktivnost nije samo stvar o estetskom izgledu kako pojedine žene misle nego je način da održiš svoju samostalnost bez da teretiš svoju odraslu djecu, mlađu sestru ili bilo ko oko tebe, a u isto vrijeme idealna prilika za druženje i upoznavanje žena s kojima se može roditi prijateljstvo i lijepo druženje kako se ne bi osjetila uvijek sama.


Možda si oduvijek željela otvoriti nova vrata, istražiti nove horizonte ili jednostavno razviti aktivniju rutinu. Fizička aktivnost ti omogućuje postizanje svih ovih ciljeva, nudeći ti širok raspon mogućnosti, dobrobiti i prednosti koje će te oduševiti.
Prije svega, redovita fizička aktivnost pomoći će ti u održavanju dobrog općeg zdravlja, jačanju imunološkog sistem i smanjenju rizika od bolesti povezanih sa starenjem. 
Bilo da preferiraš šetnju, jogu ili trening mišića, uvijek ćeš pronaći aktivnost koja odgovara tvojim potrebama i sposobnostima u skladu sa tvojim fizičkim stanjem.


Ne znaš sama?

To je normalno te zato obraćaš se profesionalcima koji će te uputiti: 

Koje su aktivnosti najbolje za tebe
Kako da kreneš
Kako da ostaneš istrajna

bez rizika povrede i neugodnosti.

Ali to nije sve: fizička aktivnost također pozitivno utječe na tvoje psihičko stanje. 

Naučna istraživanja pokazuju da redovita fizička aktivnost ti može poboljšati raspoloženje, smanjiti stres i potaknuti kvalitetan san. 
90% žena koje su krenule bez energije, umorne, tužne i sa raznim zdravstvenim situacijama nakon samo tri sedmice su nam prenijele da su se osjetile u  boljoj formi i vitalno.
sve im se  činilo dostupnijim i ugodnijim, 
spremnima suočiti se sa svim izazovima koje život postavi.
Osim toga širile su krug prijateljica i našle istomišljenike koji dijele tvoje interese i zajedno se možeš upustiti u nove avanture, dijeliti smijeh i stvarati značajne veze.
Pozivamo te da stvarno razmisliš o idejama da dio svog vremena posvetiš brizi o svom tijelu i umu. Vidjeli smo kako mnoge žene mijenjaju svoje živote kroz fizičku aktivnost, otkrivajući slobodu i blagostanje za koje su mislile da su stvar prošlosti.


Zapamti, tvoja budućnost može početi danas. 


Ne brinite ako si tek na početku ili ako misliš da nisi dovoljno jaka ili fleksibilna: 

poenta je da počneš i makneš se od mjesta gdje jesi, uz stalnu predanost i motivaciju.
Ne moraš to učiniti sama! 
Ovdje smo da te podržavamo tokom cijelog putovanja, nudeći ti različita rješenja i personalizirane programe koji se prilagođavaju tvojim individualnim potrebama. 
Ne ustručavaj se kontaktirati nas i spremni smo odgovoriti na sva tvoja pitanja kako bismo ti pomogli da se upustiš u ovu novu avanturu.
Daj si priliku uživati ​​u živoj energiji, dijeliti radost s drugima i živjeti svaki dan punim plućima. Uvjerene smo da kretanje može biti ključ za tvoju samostalnost i ispunjen društveni život.


Ne čekaj više, tvoje blagostanje te čeka!

 

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo termin.

Ime i Prezime
Dan:.......
Vrijeme:....


I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.


Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.  




 Svaki početak je Novi početak! 

 Živi najbolje što možeš u 2024.godine!

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost