×
Novosti
KILO I POL MANJE SVAKI MJESEC DO - 11KG BEZ STRESA I GLADOVANJA
Lifestyle Club

Ako i ti želiš izgubiti kilograme i osjećat se dobro onda trebaš probati ovaj način:

Bez dijete

Bez teške fizičke aktivnosti

Bez preparata i tableta


Kako onda?

Fino radeći stvari koje do sada nisi radila i što nijedan fitness centar sa njihovim trenerima ne želi ti otkriti.


Zašto?

1. Prodaju ti "programe ishrane" ili dijete  kao da su doktori ili nutricionisti ali ustvari su ti dali preštampani papir koji daju svima. Treneri mogu te naučiti šta je zdrava ishrana i savjetovati šta uključiti i šta izbjegavati ali pisat  dijetu ne može.

Ponavljamo. Trener koji je radio 2 dana neki kurs online ili negdje u gradu ne smije ti pisat dijetu i ne može sam sebe nazivati i proglasati nutricionistom.  Jesti zdravo nije dijeta i možeš besplatno odmah startati sa narednim obrokom.

2. Umjerena fizička aktivnost u skladu sa tvojim fizičkim stanjem, afinitetima i potrebama je 100% dokazano efikasnije nego ići na trening i "ubiti se". Mnogi misle da tako treba tjs. što se više znojiš, pocrveniš i jedva radiš to je efikasnije jer po njihovom mišljenju više trošiš ali realnost je da ćeš se samo upaliti kao "umnjak" i sutra dan nećeš  moći ni ustati ni sjesti. Iz ove situacije te dovedu da ti misliš da ne možeš sama.

Previše su fokusirani da ti naplate članarinu sa privatnim časovima inače te ne bendaju.  Usluga "Personal trainer" je sasvim uredu ako stvarno ne možeš sama ili ti treba posebna pažnja i podrška, ali nisu uopšte okej ako si primorana da uzmeš trenera jer si inače prepuštena sama sebi. 

3. Nedostatak rezultata zbog njihovog neznanja misle da "zakrpe" sa preparatima i tabletama na kojim zarađuju procenat. Ako uzmeš ove prečice nikad nećeš razumjeti kako izbalansirati svoj život sa fizičkom aktivnošću i ishranom. Pazi se dobro jer dovedu u pitanju tvoje zdranstveno stanje. Konsultuju se uvijek sa doktorom da li smiješ jer nije šala.


Kad se upišeš u bilo koji fitness smatramo osnovno 

da imaš trenericu/r koja obavlja sa tobom početni razgovor 

da se upozna sa tvojim zdravstvenim stanjem 

da ti preporuči šta je najbolje za tebe i tvoje potrebe i

da imaš stalni nadzor u sali za fitness i grupne časove 

da imaš trenericu koja te prati i uputi šta je najbolje za tebe.


Ostali smatraju svoju uslugu samo kao pristup u sali punim mašinama i sala grupnih treninga sa neobičnim imenima u kojem ne znaš šta radiš i ponekad ni sami treneri ne znaju jer svaki put kako njih "zanosi" bez ikakvog programiranja časova.

Kad se budeš odlučila da se pokreneš jer želiš izgubiti koji kilogram, ili zato što te bole leđa ili zato što želiš da ukloniš bilo koju nelagodu ili jednostavno da se osjećaš bolje odaberi razumno kome ćeš dati svoje povjerenje, vrijeme i pare.


Mateja je krenula na pametan način i malo po malo došla do zavidnih rezultata i ne govorimo samo u kilaži nego kao žena sa velikom Ž!

Hvala ti na tvom povjerenju jer ti si čisti dokaz  da preko malih promjena dođe do velikih rezultata!

Ako želiš i ti da radiš na sebi, mi ti možemo pomoći kao što smo stotinama žena pomogle do sada.

Napiši nam poruku na Viber br. 060 3556160 da dogovorimo termin.

Ime i Prezime

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Kako bismo mogle odvojiti kvalitetno vrijeme da se upoznamo, da pričamo i razumijemo koji je najbolji način da se odmah počneš osjećati dobro.

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijemeza sebe i svoje zdravlje.  


                               

Svaki početak je Novi početak! 

Živi najbolje što možeš u 2024.godine! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost