×
Novosti
URADI MALE AKCIJE ZA TVOJU VELIKU PROMJENU. OVE GODINE PROBAJ TAKO
Lifestyle Club

Kad bi morala odabrati jednu naviku da pokušaš promijeniti cijeli svoj život, šta bi odabrala?

Postavljamo ti ovo pitanje jer nas vrlo često navode na razmišljanje da je za postizanje velikih promjena apsolutno potrebno poduzeti velike akcije.


U stvari to nije tako, ponekad dodirivanje pravih"dugmića" stvara niz kaskadnih reakcija koje stvaraju ogromnu promjenu čak i ako ono što si učinila kao pojedinačna radnja nije tako upečatljiva stvar.


Dakle, umjesto da razmišljaš o velikim akcijama,ono što trebaš uraditi je biti u stanju da dobro razmišljaš na čemu želiš poraditi, jer će u stvari vjerojatno biti dovoljno dodirnuti te "dugmiće"za veliku promjenu.

Vratimo se na izvorno pitanje... kada bi moralo odabrati jednu naviku da pokušaš promijeniti cijeli svoj život, šta bi odabrala?

Nakon identificiranja, sve što trebaš učiniti jeste shvatiti kako to s vremenom pretvoriti u navike, a mi u tome ti možemo pomoći.

Zatraži konsultacije sa nama, pronaći ćemo način da učinimo taj famozni prvi korak i promijenimo tvoj život zauvijek kao što je uradila Lejla.

Lejla je brilijantna žena i vodi svoj uspješni privatni biznis.

Kao poduzetnica ima uvijek mnogo obaveza kako poslovno tako i  privatno no međutim to nju ne spriječava da odvaja kvalitetno vrijeme za sebe.

Kad je primjetila da je počela pretjerivati sa gotovom i brzom hranom odlučila je da povuče kočnice i da krene u drugom pravcu tako što se nama obratila.

Sada se osjeća puno bolje i kvalitetnije jede bez ikakvog pritiska i napora.

Nekad mi žene imamo čudan odnos sa hranom i nije toliko problem vremena da se ide u nabavku, pipremiti ručak il večera i sl. Nekad najveći problem je da jedeš zato što si nervozna, umorna i sa niskom energijom ali ti garantujemo da kad  uvedeš kretanje u svoj život sve se reguliše na prirodan način. Odnos sa hranom se izbalansira i sve bude lakše i jednostavnije (smiley)

Zar ne vjeruješ?

Testiraj na sebi da li smo mi pravo rješenje za tvoje izgovore, nelagode i prepreke kao što smo bile za stotine žena koje su nam se obratile do sada. Pročitaj njihove uspješne priče i poruke na našoj FB stranici.

Proces promjena zahtjeva vremena te zato je pravo bitno da se obavezuješ za sebe i za svoje zdravlje sada.

Piši nam i rado ćemo te upoznat, saslušati tvoje potrebe i zajedno ćemo stvoriti najbolji put za tebe, za tvoju najbolju godina ikada i za tvoj život. Ali učini to SADA.

Piši nam direktno na messanger ili na naš viber br. 060355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.  


                               


Čekamo te!

Stvori svoju najbolju budućnost! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost