×
Novosti
HOĆEŠ LI ZNAT KAKO DOĆI DO USPJEHA? PRAVI PROBLEM NIJE NI VRIJEME NI ŽELJA
Lifestyle Club

Želimo ti reći glavne stvari koje su te držale podalje od teretane u prošlosti i koje su te držale podalje do dan danas.

Pažljivo sam ih proučila jer u ovom sektoru radim već gotovo dvadeset osam godina i svaki dan moji tim i ja razgovaramo s desecima žena.

Analizirala sam ih kako bih pronašala rješenje jer mi je važno da se konačno možeš ponovno kretati.

Ne zato što trebaš poboljšati svoj fizički izgled, jer ako se osjećaš dobro bez obzira što si dobila koju kg to je uredu, već zbog tvog zdravlja i dobrobiti na 360 stepeni.

Jer bavljenje fizičkom aktivnošću ključno je za tvoje zdravlje.

Dobro, ti kažeš da puno hodaš inače a sada ideš možda par puta i to kad stigneš i mogneš, pogotovo sad kad je hladno.  Vježbe kod kuće, ne pada ti na pamet pored svih obaveza i poslova što imaš. Pogledaš taj sobni bicikl koji je sada postao fantastična vješalica, i krivo ti je?


Pa šta sad?

Daj da vidimo sada šta se dogodilo u prošlosti i ono što ti obećavam da se više nikada neće ponoviti.


1. rekli su ti da ćeš biti praćena, posvetili su ti 5 minuta prvi put, brzo objašnjavajući 4 mašine sa nezamislivim imenima i postavkama, a zatim su nestali, prepuštajući sudbini, da umreš na traci za trčanje

2. rekli su ti da možeš raditi bilo šta, da će u tvom rasporedu biti aktivnosti za tebe, a zatim su nakon nekoliko sedmica počeli ukidati kurseve.

3. rekli su da ti je bolje da uzmeš godišnju članarinu, pustila si da te ubjede, imala si zdravstvenih problema, prestala si ići i nisu ti dali da nadoknadiš mjesece propuštenih termina.

Mogle bi nabrajati unedogled, ali ono što se dogodilo u prošlosti jest da su to obećavali planine i doline i nisu ispunili obećanje.

S pravom si se osjećala prevarena i ne želiš ponovno pasti na to.

Jer možeš naći vremena, zapravo imaš želju, jer znaš da bi to bilo dobro za tebe, ali ne želiš da se ponovi prošlo iskustvo.

Znamo i imaš sve razloge ovoga svijeta, stoga sam proučila jedinstvenu metodu i određeni format treninga krojeni na ženskim potrebama koji ti omogućuje da se osjećaš dobro, zabaviš se i u vrlo kratkom vremenu dobiti benefit koji jedino fizička aktivnost ti može pružiti.

Ne samo da ćeš imati asistenticu  koja će te pratiti i podržavati tokom cijelog putovanja.

Tvoja lična trenerica će te savjetovati o programima i aktivnostima koje ti najviše odgovaraju.

I to nije sve! 

Sutra ćemo ti pisat koje je naše obećanje a u međuvremenu možeš pročitati stotine recenzija od žena koje su testirale i uspjele zahvaljući našoj podršci!

Ako shvatiš da ti se nešto ne sviđa, da nečim nisi zadovoljna, počni nešto mijenjati, makar sitnicu da bude, i vidjet ćeš da će ti biti bolje odmah. 

Jer život je jedan i moraš ga živjeti do kraja punim plućima! 

Radujemo se što ćemo se sutra vidjeti ako kontaktiraš nas na Viber broj br. 0603556160 i zakažeš svoj prvi razgovor gdje ćemo se upoznati i moći ćeš ispričati svoju priču a mi zajedno sa tobom predložiti najbolje rješenje.

Ime i Prezime

Dan:.......

Vrijeme:....

I kada preferiraš da te kontaktiramo da potvrdimo sa tobom za narednu sedmicu.

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijemeza sebe i svoje zdravlje.  


                               

Svaki početak je Novi početak! 

Živi najbolje što možeš u 2024.godine! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost