×
Novosti
POČETAK JE TEŽAK, EVO TRI GREŠKE KOJE NE SMIJEŠ NAPRAVITI
Lifestyle Club

Znamo da je početak težak.

Možda misliš da te ne razumijemo, da nam je to nenormalno, ali nije tako.

Kratak odmor dovoljan je da se nađeš u potpuno istom stanju lijenosti i poteškoća kao i druge žene.

Razlika je samo u činjenici da je istinski poznavanje dobrobiti koje se gube i lijepog stanja blagostanja koje se doživljava, lakše imati taj poticaj za žene koje redovno imaju fizičku aktivnost dok za žene koje prvi put žele da pristupe tome je puno teže.

Znati da je na početak "malo guravo" ali onda biti lakše i ljepše je siguran osjećaj na koje možeš računati kad ponovo kreneš.

Ne znati odakle da počneš, dvoumiti se hoćeš li moći biti istrajna, strah od neuspjeha može te vrlo brzo blokirati i ovaj put da učiniš prvi korak.


Ali to nije ono o čemu danas želimo s tobom razgovarati.


Danas ti želimo reći greške koje moraš izbjegavati.

Jer ako je već teško započeti, ako ne obratiš pažnju na ove korake, riskiraš da sve zezneš i odustaneš i prije nego što osjetiš dobrobiti na svom zdravlju, svom umu i tijelo.


Dakle, evo šta trebaš izbjegavati:

1.SLUŠATI PRIJATELJICU

Za početak, često dobivaš savjet od iskusnije prijateljice, sa rezultatom da si uvučena u grupni čas ili aktivnost koja nije prikladna za tebe, već za stanje i fizičku spremu tvoje prijateljice.

Pošto sad ste trenutno na različitom fizičkom stanju posljedica je da proživiš užasno i potpuno negativno iskustvo. 

Prije nego što kreneš za svojom fit prijateljicom, osloni se na profesionalace, dogovori se sa trenericom koji bi ti put mogao biti najprikladniji za početak.

Imat ćeš vremena saznati je li ono što ti prijateljica radi također prikladno za tebe ili će možda biti kasnije, nekoliko sedmica.


2. ZAPOČNEŠ S APLIKACIJOM

Znam da bi se danas, gdje je sve digitalizirano, udobno započeti kod kuće s besplatnom ili super jeftinom aplikacijom na mobilnom telefonu moglo činiti kao najbolje rješenje. Imaš pogodnost treniranja kada i gdje želiš, uz minimalna ulaganja, a nemaš čak ni neugodnost da moraš ući u teretanu i osjećati se nelagodno. 

Svakako ima važne prednosti, no međutim  ako nisi trenirala dugo ili ako nikada nisi trenirala, riskiraš započeti s treninzima koji ti nisu prikladni za tebe i povrh svega ozlijediti se, bez vodstva spremne trenerice/ra da te ispravi i usmjeri uživo. 

Dakle, ako želiš bolje pogodnosti, ne riskirat da se povrijediš, da ušparaš pare i vrijeme stvorile smo jedinstvenu metodu isključivo za žene. Uz početne strateške konsultacije kreirat ćemo najbolje rješenje za tebe,  gdje  instruktorica te može savjetovati o najboljem putu za tebe korak po korak. PRIJAVI SE OVDJE

Piši nam direktno na messanger ili na naš viber br. 060355 6160  

ŽELIM ZAKAZATI MOJ PRVI STRATEŠKI SASTANAK

Dan:.......

Vrijeme:....


3. URADIŠ SAMA

Pričajmo o zdravlju, to je važna stvar, ne možeš sama, kad ti nije struka. 

Ako te boli zub, ideš kod zubara, zar ne? 

Ako imate zdravstvenih problema, vjeruješ svom doktor, zar ne? 

Dakle, čak i u ovom slučaju, moraš se osloniti na stručnjaka. 

Mogla bi početi s nečim što je neprikladno i što bi ti ubrzo navelo da to napustiš jer možda ne vidiš poboljšanja koja zaslužuješ, a zapravo čak riskiraš da sama sebi naneseš štetu.

Ovo su tri pogreške koje apsolutno moraš izbjegavati za vlastito dobro i za uspjeh ovog putovanja.

Ako ne želiš biti sama, našu pomoć možeš dobiti ODMAH na način i broj gore navedeni!

Čekamo te.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost