×
Novosti
NEVJEROVATAN USPJEH FITNESS DOGAĐAJA "NOVI POČETAK" KOJI JE ODUŠEVIO SVE!
Lifestyle Club

Jučer je održan nezaboravan fitness događaj koji je učinio da zaigraju srca svih članica. 

Uz sudjelovanje od početnika do ljubiteljica grupne fizičke aktivnosti, događaj je bio nevjerovatno uspješan, toliko da će uspomene na ovaj dan ostati urezane u sjećanje svih koji su sudjelovali. 

Događaj se održao na našoj prekrasnoj lokaciji, koja je pružala zabavnu pozadinu s puno šarenih balona u bojama svih naših aktivnosti. 

Zahvaljujući vašim vedrim osmijesima koji su blistali na vašim licima i vašoj pozitivnoj energiji između kurseva, atmosfera je bila naelektrisana i motivirajuća od samog početka. 

Entuzijazam i energija sudionika bili su opipljivi od prvog trenutka.

 

Događaj je otvorila VITKA I ZATEGNUTA.

Ovaj format treninga predstavlja za većinu naših članica prvi korak prema fizičkoj aktivnosti, a i nastavak na putu ka poboljšanju i unapređenju sebe.

1.       Zadovoljna sam i ponosna što vježbam i dalje, nastavit ću jer mi je zabavno i osjećam se svježe i zadovoljno svaki put <3 <3 <3

2.       Trening je bio super. Sigurna sam da nastavljam sa ovim grupnim treningom jer odgovara mojim potrebama i željama u smislu „transformacije“ svog tijela. Trenerice su kao i uvijek na visini zadatka. <3

3.       Trening je bio izvrstan, uvijek rado idem na vježbe VITKA I ZATEGNUTA. Hvala Vam na lijepom druženju.


Nakon kratkog uvoda, klima se zagrijala do maksimuma uz SAVRŠENU LINIJU, vatru čiste energije koja je u 30 minuta spalila ne samo kalorije akumulirane tokom dana već i sve izgovore za nekretanje. Ispod su neki od komentara članica:

1.       Bila sam na treningu VITKA I ZATEGNUTA I SAVRŠENA LINIJA. Oba treninga su bila super i uvedeno je puno novih vježbi, posebno na VITKOJ I ZATEGNUTOJ.

2.       Fenomenalan program „SAVRŠENA LINIJA“ za sve koji žele malo da polude i izbiju „negativu“ iz sebe :) Top! <3 <3 <3

3.       Težak, ali efikasan, dobra muzika.

 

Nakon dobrog kardia, kako ne treba stati i napraviti savršene vježbe pokazala nam je trenerica i vježbačice uz PERFEKTNO OBLIKOVANU. Gravitacijska sila večeras nije dotakla vježbačice  koje su odabrale ovaj kurs:

1.       Vježbe su odlične! Trenerica Lamija po običaju na nivou zadatka. Svaka pohvala. <3

2.       Bilo mi je odlično, osjećam se kao da sam bila sa dragim prijateljicama koje dugo poznajem i odlično se provela. Sve pohvale za sve. Hvala Vam <3

3.       Sve pohvale, kvalitetan trening i još bolje trenerice. Očekujem dobre rezultate.

 

ŽENA U FORMI oduševila je sve uvođenjem novih kombinacija te neodoljivom i veselom muzikom koja će vam u tren oka promijeniti raspoloženje i kondiciju tokom užurbanog dana.

1.       Bila sam na SAVRŠENOJ LINIJI, PERFEKTNO OBLIKOVANA I ŽENA U FORMI. Prva dva odlična kao i uvijek, a ŽENA U FORMI puno bolja, više kardia, odlična.

2.       Dinamičan kao i do sada. + za novitet sa ekspanderima, što više vježbi za ruke i stomak, to bolje. Radujem se budućim treninzima. Sretno!

3.       Sve mi se sviđa, ja sam prezadovoljna. <3 P.S. Naučit ću plesati na ŽENI U FORMI.

 

Kako ne zaključiti naš događaj opuštajućom muzikom i laganim pokretima ZDRAVIH LEĐA koji će ti ukloniti sav umor i stres nakupljen tokom dugog radnog dana:

1.       Kurs ZDRAVA LEĐA  su jako dobra iz razloga što mi pomažu za probleme sa išijasom. Novi trening se čini izuzetno dobrim, jer osjetim da mi radi i da mi se isteže cijelo tijelo.

2.       Kurs ZDRAVA LEĐA pohađam već 5 mjeseci i mogu reći da sam se riješila svih problema ukočenosti vrata i leđa. Sve najbolje, mogu preporučiti svima o navedenom kursu.

3.       Nova promjena koja mi odgovara, izazovno, ali ću uspjeti je savladati, zbog dobrih trenerica, koje će me podržavati da je savladam.


Zanimljivi i raznoliki treninzi, koji su obuhvaćali različite fitness stilove, poput kružnih treninga, joge, pilatesa, aerobika i funkcionalnog treninga.

Instruktorice koje su vodile i predstavile nova izdanja pokazale su veliku profesionalnost i strast za svoj posao.

Sve žene su mogle sudjelovati u omiljenim aktivnostima ovisno o svojim ciljevima i razini kondicije, stvarajući atmosferu uključenosti i nevjerovatnog druženja.

Jedan od najjedinstvenijih i najinspirativnijih elemenata događaja bila je društvena interakcija i razmjena iskustava između vježbačica. Žene su se međusobno podržavale, bodrile i stvarale osjećaj zajedništva koji je ovaj događaj učinio nezaboravnim.


Na kraju svakog treninga bile su umorne, ali sretne.

Svaka vježbačica je mogla pokazati svoj lični napredak i osjećati se ponosnom na svoje uspjehe koji su pozdravljeni s oduševljenjem i velikim kolektivnim pljeskom.


Zaključno, fitness događaj bio je nevjerovatno iskustvo koje je zaokupilo i nadahnulo sve članice.

Dokazao je da fitness nije samo alat za postizanje bolje tjelesne forme, već je i snažno sredstvo ljudskog povezivanja i osobnog nadvladavanja.

Jedva čekamo sudjelovanje na sljedećem fitness događaju koji će nam zasigurno ponuditi nove izazove i još više uzbuđenja.

Radujući se još jednom nezaboravnom danu, nastavimo trenirati i podržavati svoje cjelokupno zdravlje i dobrobit.

U prilogu su fotografije koje će vam prenijeti djelić atmosfere koja je nastala.

Za sve članice koje su htjele sudjelovati, a nisu bile u mogućnosti imat će mogućnost pronaći nova izdanja dostupna već od danas u našem bogatom rasporedu.

Svima od srca hvala na super druženju!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost