×
Novosti
VEČER SLAVLJA I UZBUDLJIVIH NAGRADA: GALA VEČER U NAŠEM LIFESTYLE CLUBU
Lifestyle Club

Zadovoljstvo naših članica oduvijek je bilo na prvom mjestu,a kako bismo pokazale svoju zahvalnost i predanost stvaranju jedinstvenog iskustva za njih, prošli petak smo organizovale ekskluzivnu Gala večeru za sve članice koje su obnovile povjerenje na cijelu godinu u našem klubu.

Ova večer bila je posebna prigoda za sve, tokom koje smo kroz zanimljivu tombolu izvukli pet izuzetnih nagrada.

Gala večer bio je dugo iščekivani događaj koji je stvorio atmosferu uzbuđenja i zabave među našim članicama. 

Cilj je bio pružiti im jedinstveno iskustvo u kontekstu različitom  uobičajenog treninga.

Teretanu smo pretvorili u elegantnu lokaciju, s mekim svjetlima, privlačnom muzikom i koktelima i hranom pripremljenom posebno za tu priliku.

Tombola, središnja tačka večeri, ponudila je članicama priliku za osvajanje nevjerojatnih nagrada.

Izvukli smo pet vrlo vrijednih nagrada, od kojih je svaka dodala uzbuđenje i natjecanje događaju.

Od prvog do petog izvlačenja, svaka je dobitnica uživala u osjećaju velike sreće i entuzijazma.

Evo nagrada koje smo poklonile ove  prilike:

1. GODIŠNJU ČLANARINU u teretani osvojila  je KAPETANOVIĆ SVJETLANA.

2.  TROMJESEČNU  ČLANARINU u teretani osvojila je NALO SARA.

3.  POLUGODIŠNJU ČLANARINA u teretani osvojila je RADIĆ INES 

Dobitnice ovih nagrada smo jako iščekivale, a one su dobile priliku  da uživaju u blagodatima dugoročne predanosti našem klubu, uključujući neograničen pristup fitnesu i grupnim časovima te stalnu podršku našeg tima.

4. GOLD ČLANARINU jednomjesečnu dobila je  ARNAUTOVIĆ AIDA

Jednomjesečni paket personaliziranog treninga s jednom od naših stručnih osobnih trenerica. Ova je nagrada ponudila priliku za izazov i postizanje osobnih ciljeva zajedno sa profesionalcem koji će pobjednicu voditi i motivirati tokom cijelog fitness putovanja.

5. MJESEČNU ČLANARINU u teretani osvojila je NJEMČEVIĆ DŽANA

Gala večer pokazala se vrlo uspješnom, s osmjesima, emocijama i, prije svega, bio je to trenutak razonode i opuštanja za naše clanice koje se, kao i većina žena, svakodnevno bore da izdvoje vrijeme za sebe da se osjećaju dobro.

Trud cijelog osoblja i predana organizacija Gala večeri uvelike su se isplatili posebnom i uzbudljivom večeri za sve sudionike.

Naša teretana oduvijek se trudila ponuditi nešto više našim članicama, ne samo pružajući visokokvalitetnu uslugu i učinkovite i specifične vježbe za borbu protiv njihovih nelagoda, već i stvarajući osjećaj zajedništva i slavlja.

Kroz događaje poput Gala večeri, posvećeni smo nagrađivanju i zahvaljivanju našim članicama za povjerenje koje nam daju i predanost koju pokazuju na svom fitness putu.

Zaključno, Gala večer u našem Lifestyle Clubu bila je spektakularan trenutak, u kojem smo naše članice nagradile s pet nevjerojatnih nagrada kroz zanimljivu tombolu, a sve kojima sretni broj nije izvučen poklonile smo mali znak pažnje koji je izmamio njihov osmijeh (smiley)

Ovaj događaj potvrdio je našu predanost stvaranju izvanrednog iskustva za naše članice i nagradio ih za njihovu vjernost i predanost.

Nastavit ćemo organizovati posebne događaje kako bismo vaše iskustvo u našoj teretani učinili jedinstvenim i nezaboravnim.

Uživajte u fotografijama koje su obilježile ovaj nevjerojatan trenutak, na linku ispod. 


                            






Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost