×
Novosti
MUBAREK DOGAĐAJ U SUSRET RAMAZANA
Lifestyle Club

Događaj koji je upravo prošao bio je jedinstveno i neponovljivo iskustvo.

Ove godine, povodom Ramazana, moj tim i ja smo odlučili da organizujemo edukativni događaj u svrhu da bolje pomažemo ženama da dočekaju mjesec posta zdravo, sa energijom i spokojem/saburom neophodnim kako bi bio zaista poseban trenutak.

Događaj je bio proslava SVEGA što smo moj tim i ja istraživale, naučile, postigle i podijelile tokom godina.

Događaj bez proglasa, bez hvalisanja, bez apsurdnih obećanja... čist i iskren kurs pripreme za Ramazan o tome kako se baviti fizičkim aktivnostima i jesti uz odabir savršene hrane koja će obogatiti trpeze tokom iftara i sehura.

  - Samo otvoreno dijeljenje od početka do kraja sa    pitanjima i odgovorima na zablude koje se mogu pojaviti u ovom periodu, 

  - izvještavanje o ličnim iskustvima žena, šta su radile i postigle zahvaljujući fizičkoj aktivnosti prije i za vrijeme Ramazana  

  - kako su postale sretne, oslobođene vlastitih neugodnosti , ponosne i ispunjene nakon što su mjesecima/godinama pratile naše upute.

Put koji je savršeno prikazan korak po korak, stranicu za stranicom uz vodič  "VODIČ KROZ RAMAZAN "Post i fizička aktivnost za žene"  smišljenim, dizajniranim i proučenim za vas.

I bilo je divno vidjeti naš klub uživo potpuno pun i sa mnogim ženama koje sjede i pažljivo slušaju i entuzijastično sudjeluju... ne samo u diskusiji već i testiranju vježbi koje se nalaze u vodiču na sebi.

Entuzijazam iskazan ogromnim uspjehom događaja ne samo kroz komentare i riječi već i činjenicama. 

Praktično je svaka prisutna žena iskazala svoje uvažavanje na djelima, želeći da nastavi dalje putem treninga i ličnog rasta i one koje nisu znale za nas i koje prvi put su posjetile Lifestyle club su izrazile želju da krenu baš u ovom momentu.

U nastavku ostavljamo riječ našim klijentima i gostima.


-Predavanje je bilo odlično, korisno i pozitivno.

Sam događaj mi se izuzetno dopao. Naučila sam uskladiti treninge i ishranu, dobila motivaciju. Naučila sam o mnogim benefitima fizičke aktivnosti. 

Hvala puno svima. Zadovoljna sam sa svime.

Super informacije o ishrani kao i korištenju vremena u Ramazanu. Dobra motivacija da ustrajem u želji za treniranjem u Ramazanu. 

-Ovo okupljanje prije Ramazana mi je dalo još veći podsticaj za dalje. Dalo mi je doznanja da cijenite sve vaše članice i da uvažavate naš trud. Hvala vam na tome mnogo. Divni ste kao kolektiv. Bodrite nas prilikom svakog našeg treninga i dolaska. Hvala Vam što pratite svaki naš korak dalje. Stalo vam je da uspijemo, naravno to možemo upornošću zajedno sa Vama.

-Odličan i poučan događaj. Sretna sam što ste odlučili na ovaj način da nas spremite i ukažete na neke od grešaka koje većina žena radi tokom Ramazana. Također je bitno što dajete savjet o ishrani te što ste ponudile stručnu pomoć. Mislim da se ovaj događaj uklapa u cjelokupnu sliku koju dajete o centru i samom nazivu „Lifestyle“. Hvala Vam. 

-Događaj je bio super. Super poučan, saznala sam neke stvari koje prije nisam znala i praktikovala. Drago mi je da sam došla. Ne postim zbog svog zdravstvenog stanja koje mi se pogorša u toku Ramazana, jer mi se poremeti ritam i raspored uzimanja terapije, ali bih voljela da pokušam i iskoristim savjete koje sam čula. Zapamtila sam i nekoliko super zdravih recepata. 

-Svidjelo mi se predavanje i dosta mi je približilo kako trenirati u Ramazanu.

-Svaka čast na odvojenom vremenu, na uputama i savjetima tokom Ramazana. Dobro će mi doći savjeti od vas.

-Prelijepo!!! Navelo me na to da ozbiljno počnem razmišljati o vježbanju u Ramazanu.

-Korisno i lijepo predavanje. Sjajan pristup i način objašnjavanja. Praktični savjeti su kao i obično. Hvala ❤

-Sve najbolje na predavanju. Korisno, poučno, dosta dobrih savjeta sam čula. Sve pohvale

Odlična prezentacija i savjeti vezani za ishranu i vježbe u Ramazanu.

-Događaj je bio odličan uvod u period koji nam dolazi i smatram da je itekako bio potreban nama ženama, jer smo dobili super savjete o organizaciji vremena i treninga, kao i ishrane u Ramazanu. Super ste!

-Moji utisci večeras bili su odlični. Savjeti trenerice Sanite su mi puno značili tako da ću nastaviti sa treningom tokom mjeseca Ramazana ❤❤❤❤

-Predavanje izuzetno kvalitetnog edukativnog sadržaja. Odlično predavanje, usmeno prezentovanje kvalitetno. Brošura odlično izrađena. Odgovori na sva pitanja, opširno obrazložene idealne smjernice za daljni tok vježbe.   


Hvala svima od srca na prelijepim riječima i što ste se odazvale u tako velikom broju.

Vašim dolaskom  ste nam ukazali još jednom vaše povjerenje i poštovanje prema radu koji radimo za vašu dobrobit i najvažniju stvar - želju da nastavite za sebe odvajati vrijeme i da brinete o sebi čak i tokom Ramazana.


Uživajte u slikama koje su obilježile ovaj fantastičan momenat ❤ 



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost