×
Novosti
TEAM BUILDING
Grupno vježbanje za Firme

Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,

Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima, međutim vlasnici se često nalaze u situaciji da uplate termine za njihove radnike i oni ne iskoriste uplaćenu uslugu. 


Takve usluge predviđaju određeni period za korištenje uplaćenih termina i određeni broj zaposlenika koji se mogu služiti time. 

Mi Vam nudimo nešto drugačije, a to je fond časova po vašem izboru u trajanju od godinu dana gdje svi uposlenici Vaše firme imaju pravo na korištenje uplaćenih termina. Na zahtjev se može napraviti mjesečni izvještaj o posjećenosti termina. 

Lifestyle Club je spoj stručnosti, organizovanosti i profesionalnosti i namijenjen je skupinama ljudi svih starosnih dobi i može Vam ponuditi raznovrsne vrste treninga, wellness program, te uslugu personalnog trenera. 

Svim vježbačima pružamo potpunu uslugu od savjeta, plana za vježbanje i ishrane do pomoći pri radu sa multifunkcionalnim spravama koje su po svjetskim standardima. 

U dogovoru sa Vama proći ćemo proces stvaranja adekvatnog programa, prilagođenog Vašim potrebama i željama. 

Tokom saradnje ukazat ćemo Vam na sve mogućnosti i pomoći pri izboru kursa za postizanje specifičnih rezultata. 

Lifestyle Club programi mogu također biti i lijepo druženje kojim ćete počastiti svoje vrijedne saradnike te ih tako na originalan način nagraditi. 

Za više detalja o samim programima, osoblju i prostorijama kontaktirajte nas.

info@lifestyleclub.ba


 
Aktivnosti
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost