×
Novosti
BODYATTACK 90: POVEĆAVAMO BRZINU I EKSPLOZIVNOST!
Uživajte u ovom izdanju.

Fokus u novom BodyAttack izdanju je na kratkim, kontinuiranim i jasnim instrukcijama. Pogotovo u čevrtoj, sedmoj i devetoj pjesmi. Način vođenja časa u ovim pjesmama treba da bude jednostavan i direktan.

Zagrijavanje je ovaj put osvježeno serijom sporih burpee vježbi koje će aktivirati vaš core i pripremiti nas za intezivan kardio. Savršen uvod za dinamčne vježbe.

Funky ritam u drugoj pjesmi je prilika da se zabavimo i razmrdamo prije nego što počnemo vrtoglavo da dižemo intezitet. U trećoj nam se vraća „superman“. Uživajte u ovim klasičnim BodyAttack pokretima jer u četvrtoj pjesmi povećavamo brzinu i eksplozivnost pokreta: tri serije kružnih intervalnih vježbi zahvaljujući kojima će vježbači brzo doći do rezultata!

Atletski dio je najduži do sada – peta pjesma traje čak sedam minuta! Imaćete dovoljno vremena da objasnite vježbačima kako da njihova tehnika bude savršena, ali i da ponudite opcije nižeg i višeg inteziteta.

Ključne riječi za sedmu pjesmu – brzina, moć i agilnost! A moćna deveta nam donosi najnoviju kombinaciju sa skokovima koja će pred vježbače staviti do sada neviđene izazove i koja će pomjeriti baš svačije granice!

 

Uživajte u ovom izdanju. Izdanju koje sadrži ono najbolje iz sve tri dimenzije BodyAttack-a!

 

Ovako je direktorka programa BodyAttack, Lisa Osborne opisala novo izdanje.

 

Ne propustitite priliku da se zakažete za promociju #ONLYYOU i isprobate  BODYATTACK 90 u 17:30h 


 
 
Preuzeto sa: www.lesmills.rs 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost