×
Novosti
Zašto odabrati uslugu personalnog treninga? Intervju sa Sabinom Omerović

Zašto ste se odlučili za uslugu PT?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih sam se odlučila baš na ovu uslugu, a koji su meni lično veoma odgovarali. 
Fleksibilnosti u planiranju termina za trening mi je jako bitna jer zbog silnih obaveza na poslu nikada nisam sigurna kada mogu odraditi trening, a s druge strane ne volim propustati treninge i prekidati kontinuitet u treniranju.
Sa personalnim tenerom dobijete individualni pristup i trening prilagođen upravo vama. Znala sam šta mi smeta i htjela sam na tome da radimo. Također, vi možete da radite neke vježbe u kod kuće ali nikada niste sigurni da li ih ispravno izvodite, zbog toga mi je draže da imam nekoga ko će me ispravljati dok vježba nema smisla. 

Kod kuće se nikad ne vagam i ne mjerim, te mi stoga svako kontrolno mjerenje dodje super pokazatelj dokle smo sa ciljem. I na kraju najbitnija stvar zbog koje sam se ja odlučila upravo za peronalnog trenera jeste MOTIVACIJA. 
Meni je jednostavno potrebno da me neko bodri i motivise da prede granice svojih mogućnosti.      
 

Da li ste zadovoljni uslugom PT?

Da, treneri su izuzetno edukovani i fit. Kada se nekome prepustite da vas vodi ka cilju, bitno je da bude upućen i  edukovan i da vam predstavlja uzor svojim izgledom.   
 
Da li vam je ovom uslugom olakšan put ka postizanju vaših fitness ciljeva?

Da, u ranijem periodu sam probala i zajedničke programe i samostalno vježbanje u fitness klubu i uvijek su željeni rezultati izostali. Jer kada ste prepušteni sami sebi motivacija jednostavno izostaje. 

Pored velike ponude, zašto ste se odlučili baš za Lifestyle Club?

Zato što mi se sviđa način kako Lifestyle vodi brigu o članovima: obavještava o svojim programima, promocijama i sl. putem maila, Facebooka, pruža dodatne programe ishrane, mogućnost da se telefonski dogovore promjene/potvrde termina,  unapređuje svoje usluge time što kontinuirano pita i članove o mišljenju i istražuju uvijek novitete, čestita rodjendan i dr.
Od ranije sam članica  kluba i u ranijem periodu sam imala uspjeha u postizanju svojih ciljeva. 
Pored svega čistoća i fin ambijent je ono što mi prija, kao i ljubazno  osoblje, profesionalan pristup, manji klub što podrazumijeva i profesionalniji pristup i manje gužve. 
Stalno se izbacuju posebno ponude I cijene su umanjene za članove.
 
Koja je Vaša poruke za sve one koji se dvoume da li da krenu sa ovom uslugom?

Uz pomoć profesionalnog i individualnog pristupa znatno je lakše motivisati se i biti dosljedniji u vježbanju, a time i bliži ostvarenju svojih ciljeva.  U brzom vremenu u kojem živimo podrška PT omogućava da planirate svoje vrijeme, ne ovisite o fiksnim terminima.   

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost