×
Novosti
BODYPUMP: Vraćamo se staroj školi
LesMills

 Ključne teme u ovom izdanju su, kao obično, lakša opterećenja i veliki broj ponavljanja kako biste tonirali i oblikovali mišiće i sagorjeli kalorije.

Stizanjem do tačke zamora, u nekim pjesmama, znači bolju aktivaciju mišića, povećavajući hipertrofiju. Dakle, radite na super brzom oblikovanju, toniranju i jačanju mišića.

BODYPUMP pospješuje metabolički zamor koji utiče na veću potrošnju kalorija i rast mišića.

U ovom izdanju malo se vraćamo staroj školi, kada je muzika u pitanju, proslavljujući proteklih 25 godina. To možete primjetiti u pjesmi 3, kao i u pjesmi 8 koja je nazvana “Stara škola”. 

Muzika u ovom izdanju je dobar miks house muzike i modernog rock i popa.

U zagrijavanju ćete probuditi emocije. 

Pjesma 2 je prilično teška, dok u pjesmi 3 nastavljate sa fokusom na pravilno izvođenje pokreta, jer narednih 6 minuta nema odmora. 

U pjesmi 4 podižete energiju kroz 8 ponavljanja vježbe Clean & Press. Odatle prelazite na male mišićne grupe, triceps i biceps i stižete do pjesme 7, gdje radite 16 puta čučanj, da “razbijete” noge. 

Pjesma za ramena ima dio koji se radi na koljenima kao nekada, da ponovo osjetite Old School atmosferu. I na samom kraju, lagana i kul pjesma za core trening i istezanje.

 





Preuzeto sa Lesmills. rs

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost