×
Novosti
Naša preporuka za jutarnji trening CXWORX
Trbušnjaci ujutro – vitak struk cijeli dan

Jutarnji trening pruža dozu energije za cijeli dan

Istraživanja pokazuju da ujutro nemamo toliko obaveza pa je vjerojatnije da ćemo vježbanje zaista obaviti. U koliko ipak imate obaveza idealni jutarnji trening je CXWORX. 

CXWORX je 30 minutni core trening. Tempo ovog  treninga je  ugodan i cijelo vrijeme je prisutan osjećaj kao da je u cijelom tijelu poboljšana cirkulacija krvi.

Ukoliko imate sporiji metabolizam, CXWORX trening ujutro bio mogao da ubrza vaš metabolizam i da ostvarite benefite od toga.

Jutarnji CXWORX zaista ubrzava metabolizam i satima nakon toga ubrzano trošite kalorije, znači cijeli dan ćete trošiti kalorije kao da vježbate! Osim toga, istraživanje s američkog Sveučilišta Brigham Young pokazalo je da čak 30 minuta umjerene do snažne vježbe, a takav je CXWORX u jutarnjim satima može smanjiti potrebe za hranom – odmah nakon treninga, ali i tokom ostatka dana. 

CXWORX trening poboljšava držanje cijelog tijela  i može smanjiti bolove u leđima, ali samo ako ga izvodite pravilno jer jača dubinske mišiće . Može spriječiti osteoartritis, kao i mišićne bolove u zglobovima, a zbog toniranih trbušnih mišića pomaže redovitoj probavi.

 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost