×
Novosti
OTKRIT ĆEMO VAM TAJNE VEZANE ZA NOVI TRENING LES MILLS TONE™
Lifestyle Club

Novi Les Mills Tone, donosi različite vježbe kojima ćete biti oduševljeni. Sve što niste znali i o tome šta je Les Mills Tone donosimo vam ovdje.

Započeli smo evuluciju sa BODYVIVE™ 3.1 i nastavit ćemo svih 12 mjeseci. Kako nas je napustila direktorica programa Susan Trainor, odlučili smo napraviti  ukupan pregled BODYVIVE™ 3.1 i donijeti neke odluke u budućnosti. 

Naravno, program je trebao da ostane relevantan i znali smo da možemo to učiniti bez polarizacije nasih postojećih,  strastvenih fanova. 

Ono što smo voljeli kod BODYVIVE™ 3.1 je njegova inkluzivnost i sposobnost da zadovolji mnoge nivoe vježbača.

S tim u suštini smo razvili program i modernizovali ga kako bi osigurali njegov budući uspjeh. 

U nastavku pronađite popis najčešćih pitanja koja će vam pomoći sažeti ovu evoluciju


Da li se format BODYVIVE™ 3.1 mijenja? 

Ne, format se ne mijenja. U skladu sa našim programima BODYVIVE™ 3.1 će nastaviti da se razvija i osvježava sa svakim novim izdanjem, ali istovremeno će uvijek imati bonus/opcionu pjesmu kako bi se držao što blize trenutnom formatu. 

Najnovije izdanje – broj 44 – i dalje sadrži 25 minuta kardia nižeg intenziteta, sa opcijama, do umjerenog intenziteta. 

Kardio prati i rad sa ekspanderima za jačanje stomaka, leđa i trbušnih mišića, i istezanje za kraj.

Postoje i opcije nižeg intenziteta kako bi vaš čas bio manje intenzivan sa plesnim kardiom ili slobodnim kretnjama koje čine 55-minutni format

Postoji mnogo opcija intenziteta, zavisno  i od vježbača možete im pomoći da postignu ono što im je potrebno. 


Ko je Program Direktor za BODYVIVE™ 3.1 sada?

Iako još uvijek nema novog programskog direktora za BODYVIVE™ 3.1, Jackie Mills i Kylie Gates su kreativni direktori u doglednoj budućnosti. Obavijest će biti napravljena kada naš tim potvrdi stalnog direktora.  

Ko trenutno kreira BODYVIVE 3.1?

Izdanje broj 44 kreirala je Diana Archer Mills. I nastaviti će kreirati dok se stalni direktor ne potvrdi. 


Da li se naziv programa mijenja? 

Da, naziv programa se mijenja u LES MILLS TONE™. Ime je zvanično najavljeno, kao i dio snimanja u Amsterdamu u oktobru i po prvi put se pojavljuje na reklamnim materijalima i marketinškim materijalima u januaru 2018 godine. Smatramo da je promjena imena odlična prilika da privuče nove članove i instruktore i klubove.

„ Tone“ govori o rezultatima koje progam sam donosi i mi vjerujemo da je broj jedan jer rezultati učesnika kažu da obuhvata trening cijelog tijela, nakon što smo razgovarali o korištenju oba imena BODYVIVE 3.1 i LES MILLS TONE, nakon pažljivog razmatranja odlučili smo da bi to bilo nepotrebno. 


Razumijem da postoji plesna pjesma u zadnjem izdanju. Da li je to tačno?

Da, postoji pjesma koja je kardio, ali inspirisana baletnim pokretima. Međutim, kako je demonstrirao Khiran u ovom izdanju, pokreti se mogu izvesti i atletski, tako da vježbači  koji nisu dobri dobri plesači mogu izvesti. Pokreti uključuju široke čučnjeve za noge sa opcionalnim podizanjem nogu na prste i malim skokovima. 

To je intenzivan, ali spori kardio trening koji daje maksimum kod vježbača i cilja mišićne skupine koji  se propuštaju. 

Dakle, kako biste opisali najnovije izdanje?

1. Muzika – moderna, sa sporijim BPM-om kako bi zadržala autentrični zvuk muzike

2. Pokreti – izvedeni su od joge, treninga snage, cora.

3. Jednostavnost – jednostavnija je, svako će imati potencijal na treningu, jer nema stresa od komplesnog učenja vježbe. Postoje lakše opcije, umjerene i teže tako da će moći sve dati od sebe.

4. U suštini , to je trening  slabog do umjerenog intenziteta. Ovaj čas slavite sa prijateljima uz ritmično kretanje i super iskustvo  uz muziku 

Kako će LesMIlls promovisati svoj novi format vježbačima?

Klubovi koji imaju već  licence za BODYVIVE 3.1 dobiće sve ažurirane kvartalne materijale za promociju LES MILLS TONE. Ovo ce uključivati naše redovne materijale i sredstva društvenih medija. Novi klubovi će dobiti materijale i sve što je potrebno kako bi promovisali svoj novi kurs na časovima.


 


 
 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost