×
Novosti
ZDRAVLJE IZNAD SVEGA

 

Na ovu priču sam se naježila.

Čak i sada kada ovdje pričam o tome.


Pomalo zato što se uvijek jako povežem s ženama koje pratimo, čitam o vama i upućena sam o svakoj ženi pojedinačno kako bi mogla zajedno sa svojim Timom raditi na najbolji mogući način na rješavanju nelagode i problema. Posebno ako se priča o privatnim časovima gdje se uspostavi zaista duboka veza između tebe i trenerica. Žena o kojoj bi željele pričati danas je zaista posebna ne  samo zato što je dublja veza sa njom i zato što nam je bliska kao osoba već duži period  nego zato što je sjajna i ekstra žena.


Znam da su žene izvanredne i ona je pokazala sa vremenom svu svoju snagu.


Nikad se nije bacila dolje i unatoč bolesti, stanju, Covidu nije odustala.


Oduvijek se želila brinuti o sebi i uvijek je to činila s velikom predanošću i pažnjom, a u ovim mjesecima poteškoća to je učinila još više.


I prije nekoliko sedmica sa pogoršanjem situacije odlučila se pridružiti na naše privatne programe online, na slijepo, zatvorenih očiju jer je to bila potpuno nova stvar, kako ne bi riskirala raditi stvari koje nisu prikladne za nju kod kuće.


Išla je na grupne časove, jer je to jedna od aktivnosti koja joj se najviše sviđa, i jednom sedmično je radila privatne časove kako bi se posvetila bolje sebi, pratile smo joj  stvarajući personalizovane treninge za nju, a sada nastavljamo online PT sa treninzima i videopozivima radeći posebno na njenim potrebama i zahtjevima.


A upravo je to ono što je učinilo razliku, čak i sada, čak i od kuće.


Ona ima multipla sklerozu. Nema šaku na lijevoj ruci. Imala je kostantan bol u vratnom dijelu kičme. Željela je da ojača tijelo, da se osjeća dobro. Željela je žarko da dobije na energiji i kondiciji. Fizički izgled joj nije bitan samo zdravstveno da se osjeća bolje.


Ne čini to zbog drugih razloga znači, nego jedino da bih se osjećala dobro i sada nakon nekoliko sedmica rada i truda osjeća da je postigla zavidne rezultate, i blagostanje koje dobiva ispunjava nas radošću.


"Ekstra sam zadovoljna online treninzima. Nemam stresa oko dolaska plus sam napredovala kako 2 puta vježbam sama sa trenericom, kupila sam za kuću opremu ojačala sam i na nogama i vidim pravu razliku, energija mi je bolja i puno manje se umaram."


Šta reći dodatno na to?


Skidamo joj kapu do poda za njenu istrajnost, to je čista demonstracija 

"DA SE MOŽE UČINITI!"

da to moraš učiniti zbog svog zdravlja, da to sada možeš učiniti i od kuće.


Izbor je uvijek tvoj, možeš stisnuti petlju poput nje ili nastaviti odgađati i kukati o svojim problemima.


Ako želiš, ovdje smo.


Možeš nam napisati poruku, klikni ovdje na link ispod i zakaži svoju prvu BESPLATNU ONLINE KONSULTACIJU i rado ćemo razgovarati zajedno kako bismo pronašle pravo rješenje za tebe.


Za svaki problem ima rješenje, ako nema rješenje onda nije problem.


Pokušaj riješiti, pokušajmo zajedno.

Prati nas u grupi Žena u Formi na linku ispod 

 

i možeš započeti da se pokreneš sa nama, potpuno besplatno, slijedeći savjete kako se brinuti o sebi i ostati u formi, korisne savjete da se suočimo zajedno i izađemo još bolje nego danas.

To se može, možemo zajedno.

Kako?

 VITKA I ZATEGNUTA ONLINE  može biti idealno rješenje za tebe počevši od ponedjeljaka. Naše članice su već odradile jednu probnu sedmicu i testirale su da sve lijepo funkcioniše i da može biti rješenje za njih sada te nastavile i ove danas.

"A šta ako nisam vaša članica?"

Ukoliko bi željela i ti da se priključiš obavezno nam piši na link ispod i da zakažemo prvi sastanak sa zdravljem.

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 


Šta ćeš dobiti zahvaljući časovima VITKE I ZATEGNUTE?

  •  Više energije
  •  Manje stresa
  •  Potrošit ćeš kalorije
  •  Biti ćeš nasmijanija


Čekat ćemo te već od ponedjeljka! 


Izbor je uvijek tvoj! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost